Говежди пържоли в чесново масло с мащерка

Необходими продукти:
говеждо месо
чесново масло
мащерка
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Направете по няколко недълбоки разреза по повърхността на месото, което предварително сте нарязани на порции.
Сгорещете чесново масло в тиган и сложете стрък мащерка в него. След това изпържете говеждото от двете страни по около 7 минути, като притискате равномерно към дъното на съда.
В края на приготвянето подправете месото със сол и смлян черен пипер на вкус.
Преди да поднесете, оставете пържолите да си починат около 10 минути.
Добър апетит!
Снимка: food.passion.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 330
АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 660
АМИКС УЕЙ ПРО ЕЛИТ ПРОТЕИН 85% 1000 гр.
ОСТРОВИТ БИЙФ АМИНО таблетки * 300
ОЛ НУТРИШЪН БИЙФ АМИНО таблетки * 300
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско бонфиле със сос от горчица и кленов сироп
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Свински пържоли на тиган с гъби и сос
- Маринована свинска пържола
- Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
- Свински пържоли с гъби и лук на тиган
- Бавно приготвени свински пържоли с много сметана
- Глазирани свински пържоли с ябълков сайдер, чесън и мед
- Свински медальони в бекон на фурна
- Панирани пилешки пържоли от бут с бяло вино
Коментари към Говежди пържоли в чесново масло с мащерка