Говежди пържоли в чесново масло с мащерка

Необходими продукти:
говеждо месо
чесново масло
мащерка
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Направете по няколко недълбоки разреза по повърхността на месото, което предварително сте нарязани на порции.
Сгорещете чесново масло в тиган и сложете стрък мащерка в него. След това изпържете говеждото от двете страни по около 7 минути, като притискате равномерно към дъното на съда.
В края на приготвянето подправете месото със сол и смлян черен пипер на вкус.
Преди да поднесете, оставете пържолите да си починат около 10 минути.
Добър апетит!
Снимка: food.passion.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 660
ОСТРОВИТ БИЙФ АМИНО таблетки * 300
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Сърф ен търф (морски дарове и червено месо) във фолио
- Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко
- Пилешко филе с мед и лимон
- Говежди (телешки) език – здравни ползи за организма и употреба в кулинарията
- Маринована свинска пържола
- Свински пържоли с билков сос на тиган
- Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Свински пържоли с грах и червена чушка
- Свински пържоли с гъби и лук на тиган
Коментари към Говежди пържоли в чесново масло с мащерка