Глазура от бял шоколад

Необходими продукти:
2 супени лъжици прясно мляко
175 грама пудра захар
200 грама бял шоколад
Начин на приготвяне:
Начупете шоколада и го разтопете на водна баня. Прибавете по 1 лъжичка мляко и пудра захар, бъркайте, докато се получи плътна смес. След това сложете останалите захар, мляко и разбийте.
Това е всичко.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
- Шоколадов сос с ром
- Лек бананов сладкиш с шоколадова глазура
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Домашен сладолед с бял шоколад и шамфъстъци
- Мус от бял шоколад с Бейлис
- Твърдо захарно тесто за торти - начин на приготвяне и нанасяне
- Малинови кексчета с шоколадова глазура
- Кокосов десерт с шоколадова глазура
- Парфе с бял шоколад и парченца ягоди
Коментари към Глазура от бял шоколад