Домашни бонбони от бял шоколад и лешници
Необходими продукти:
- 200 грама бял шоколад
- 150-200 грама лешници
Начин на приготвяне:
Смелете лешниците, но не ги превръщайте в прах, нека се усещат парченца от ядките.

Начупете шоколада на парчета.

Разтопете го на водна баня. Бъркайте постоянно, докато придобие консистенция на гъст сос.

Разпределете го в тава, която преди това сте покрили с лист алуминиево фолио.
Поръсете повърхността с лешниците, докато шоколадът не се е охладил.

Заравнете и приберете в хладилника за 30 минути.
След това извадете и обърнете пласта върху дъска, като си помагате с фолиото.
Отстранете покритието, нарежете шоколада на парчета и може да почерпите семейството си с готовите бонбони.

Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: tvcook.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЮР НУТРИШЪН ОВЕСЕН БАР С ВКУС НА БЯЛ ШОКОЛАД 120 г
БОНБОНИ ОЛИПС ЛИМОН + ПОРТОКАЛ + ВИТАМИН C
БОНБОНИ АЛПИ * 100
КАРМОЛИС БОНБОНИ С ДЖИНДЖИФИЛ, МЕД И ВИТАМИН C 75 г
ДЖО ЕНД ДЖО НЕВРО СТОП пастили 80 г ПОРТОКАЛ
БОНБОНИ ЛИКОРИЯ - РОШЕН ЗА ГЪРЛО С НИШАДЪР 126 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Бонбони от сушени плодове
- Бонбони от нахут с орехи, мед и канела
- Млечни бонбони със сладолед и какао
- Кето бонбони с фъстъчено масло и черен шоколад
- Домашни шоколадови бонбони
- Бананови бонбони с канела и карамфил
- Бонбони от бял шоколад със сушени плодове и ядки
- Вегански шоколадови бонбони с плънка от сушени плодове и бадеми
- Повишете защитните сили в организма с бонбони от портокал и кокос
- Домашни теменужени бонбони
Коментари към Домашни бонбони от бял шоколад и лешници