Домашни бонбони от бял шоколад и лешници
Необходими продукти:
- 200 грама бял шоколад
- 150-200 грама лешници
Начин на приготвяне:
Смелете лешниците, но не ги превръщайте в прах, нека се усещат парченца от ядките.

Начупете шоколада на парчета.

Разтопете го на водна баня. Бъркайте постоянно, докато придобие консистенция на гъст сос.

Разпределете го в тава, която преди това сте покрили с лист алуминиево фолио.
Поръсете повърхността с лешниците, докато шоколадът не се е охладил.

Заравнете и приберете в хладилника за 30 минути.
След това извадете и обърнете пласта върху дъска, като си помагате с фолиото.
Отстранете покритието, нарежете шоколада на парчета и може да почерпите семейството си с готовите бонбони.

Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: tvcook.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЮР НУТРИШЪН ОВЕСЕН БАР С ВКУС НА БЯЛ ШОКОЛАД 120 г
БОНБОНИ ЛИКОРИЯ - РОШЕН ЗА ГЪРЛО С НИШАДЪР 126 гр.
МЕНТИНА ЖЕЛИРАНИ БОНБОНИ МИКС 80 г
КОФОЛ БОНБОНИ ЗА ГЪРЛО И КАШЛИЦА МЕНТА * 200
ДОКТОР ТАЙС БОНБОНИ СЪС САЛВИЯ И ПОРТОКАЛ + ВИТАМИН C * 26
ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Домашни шоколадови бонбони
- Бонбони орео с шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Домашни шоколадови бонбони с пълнеж от крема сирене и Бейлис
- Твърди карамелени бонбони
- Бонбони от крема сирене с шоколад
- Кокосови бонбони от кондензирано мляко с бадеми
- Малинови бонбони с кокос
- Лимонови бонбони с кокос и крема сирене
- Глазура от бял шоколад
Коментари към Домашни бонбони от бял шоколад и лешници