Домашни бонбони от бял шоколад и лешници

Необходими продукти:
- 200 грама бял шоколад
- 150-200 грама лешници
Начин на приготвяне:
Смелете лешниците, но не ги превръщайте в прах, нека се усещат парченца от ядките.
Начупете шоколада на парчета.
Разтопете го на водна баня. Бъркайте постоянно, докато придобие консистенция на гъст сос.
Разпределете го в тава, която преди това сте покрили с лист алуминиево фолио.
Поръсете повърхността с лешниците, докато шоколадът не се е охладил.
Заравнете и приберете в хладилника за 30 минути.
След това извадете и обърнете пласта върху дъска, като си помагате с фолиото.
Отстранете покритието, нарежете шоколада на парчета и може да почерпите семейството си с готовите бонбони.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: tvcook.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОНБОНИ ЛИКОРИЯ - РОШЕН ЗА ГЪРЛО С НИШАДЪР 126 гр.
БОНБОНИ АЛПИ СЛИМБО ЛАКСАТИВ 60 г
КАРМОЛИС БОНБОНИ С ДЖИНДЖИФИЛ, МЕД И ВИТАМИН C 75 г
ДЖО ЕНД ДЖО НЕВРО СТОП пастили 80 г ПОРТОКАЛ
ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
БОНБОНИ АЛПИ С МЕНТОЛ И ЕВКАЛИПТ 90 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Домашни шоколадови бонбони
- Домашни желирани бонбони
- Домашни желирани бонбони с портокал и лимон
- Малинови бонбони с кокос
- Направете си бонбони от мед, лимон, кокос и хималайска сол срещу запек
- Бонбони орео с шоколад
- Бонбони от сушени кайсии и слънчогледови семена
- Орехови бонбони с тахан и канела
- Бонбони от моркови с банан и бисквити
Коментари към Домашни бонбони от бял шоколад и лешници