Домашни бонбони от бял шоколад и лешници

Необходими продукти:
- 200 грама бял шоколад
- 150-200 грама лешници
Начин на приготвяне:
Смелете лешниците, но не ги превръщайте в прах, нека се усещат парченца от ядките.
Начупете шоколада на парчета.
Разтопете го на водна баня. Бъркайте постоянно, докато придобие консистенция на гъст сос.
Разпределете го в тава, която преди това сте покрили с лист алуминиево фолио.
Поръсете повърхността с лешниците, докато шоколадът не се е охладил.
Заравнете и приберете в хладилника за 30 минути.
След това извадете и обърнете пласта върху дъска, като си помагате с фолиото.
Отстранете покритието, нарежете шоколада на парчета и може да почерпите семейството си с готовите бонбони.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: tvcook.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЮР НУТРИШЪН ОВЕСЕН БАР С ВКУС НА БЯЛ ШОКОЛАД 120 г
НовБОНБОНИ ОЛИПС ЛИМОН + ПОРТОКАЛ + ВИТАМИН C
БОНБОНИ АЛПИ СЛИМБО ЛАКСАТИВ 60 г
БОНБОНИ ОЛИПС ЯГОДА 28 гр.
ДЖО ЕНД ДЖО НЕВРО СТОП пастили 80 г ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА
БОНБОНИ ЛИКОРИЯ - РОШЕН ЗА ГЪРЛО С НИШАДЪР 126 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Домашни шоколадови бонбони
- Бонбони орео с шоколад
- Орехови бонбони с тахан и канела
- Кокосови бонбони от кондензирано мляко с бадеми
- Шоколадов сладкиш с бонбони
- Мус от бял шоколад с Бейлис
- Малинови бонбони с кокос
- Как да направим полезни дъвки за децата в домашни условия?
- Пригответе полезни желирани бонбони с витамин С
- Сурови бонбони с цвекло и спанак
Коментари към Домашни бонбони от бял шоколад и лешници