Домашни бонбони от бял шоколад и лешници
Необходими продукти:
- 200 грама бял шоколад
- 150-200 грама лешници
Начин на приготвяне:
Смелете лешниците, но не ги превръщайте в прах, нека се усещат парченца от ядките.
Начупете шоколада на парчета.
Разтопете го на водна баня. Бъркайте постоянно, докато придобие консистенция на гъст сос.
Разпределете го в тава, която преди това сте покрили с лист алуминиево фолио.
Поръсете повърхността с лешниците, докато шоколадът не се е охладил.
Заравнете и приберете в хладилника за 30 минути.
След това извадете и обърнете пласта върху дъска, като си помагате с фолиото.
Отстранете покритието, нарежете шоколада на парчета и може да почерпите семейството си с готовите бонбони.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: tvcook.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИНТЕНЗИВНА, ХИДРАТИРАЩА И ОБОГАТЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ БЯЛ ШОКОЛАД 15 г 7TH HEAVEN
БОНБОНИ ЛИКОРИЯ LICORICE 110 гр.
БОНБОНИ ГОЛИЯ ЕКСТРА СТРОНГ БЕЗ ЗАХАР
БОНБОНИ ГОЛИЯ АКТИВ ПЛЮС БЕЗ ЗАХАР 34 г
БОНБОНИ АЛПИ СЛИМБО ЛАКСАТИВ 60 г
КАРМОЛИС БОНБОНИ С ДЖИНДЖИФИЛ, ЛИМОН И ВИТАМИН C 75 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Домашни шоколадови бонбони
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Бонбони орео с шоколад
- Овесени бонбони с райски ябълки и фурми
- Кокосови бонбони от кондензирано мляко с бадеми
- Медени фъстъковки с тиквени и сусамови семена
- Как да направим полезни дъвки за децата в домашни условия?
- Бисквитени бонбони с масло, какао и ядки
- Домашни шоколадови бонбони с пълнеж от крема сирене и Бейлис
- Бързи шоколадови бонбони с овесени ядки, мед и кашу
Коментари към Домашни бонбони от бял шоколад и лешници