Мус с бял шоколад и манго

Необходими продукти:
- 125 грама кувертюра от бял шоколад
- 250 грама сметана за разбиване
- 1 по-голямо манго
- 2 супени лъжици захар
Начин на приготвяне:
Обелете, нарежете мангото на ситно и го смесете със захарта. Разбъркайте добре и оставете настрана. Разтопете шоколада на водна баня и добавете половината сметана.
Останалата част разбийте, комбинирайте двете смеси и охладете. В десертни чашки сипете плодовата смес и шоколада със сметаната. Изстудете за час и поднесете мусовете украсени с нарязано манго или настъргана портокалова кора.
Да ви е сладко!
Източник: www.elrecetariodemari.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЮР НУТРИШЪН ОВЕСЕН БАР С ВКУС НА БЯЛ ШОКОЛАД 120 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Шоколадов крем с маскарпоне и кондензирано мляко (за торти и сладкиши)
- Сметанов десерт с бял шоколад, крема сирене и кафе
- Експресен млечен шоколадов мус
- Френски шоколадов десерт
- Шоколадов мус с чили
- Шоколадов мус с авокадо
- Домашен сладолед с бял шоколад и шамфъстъци
- Шоколадов мус с грис и прясно мляко
- Шоколадов мус с авокадо и пресни плодове
- Шоколадов десерт с мус от плодове
Коментари към Мус с бял шоколад и манго