Мус с бял шоколад и манго
Необходими продукти:
- 125 грама кувертюра от бял шоколад
- 250 грама сметана за разбиване
- 1 по-голямо манго
- 2 супени лъжици захар
Начин на приготвяне:
Обелете, нарежете мангото на ситно и го смесете със захарта. Разбъркайте добре и оставете настрана. Разтопете шоколада на водна баня и добавете половината сметана.
Останалата част разбийте, комбинирайте двете смеси и охладете. В десертни чашки сипете плодовата смес и шоколада със сметаната. Изстудете за час и поднесете мусовете украсени с нарязано манго или настъргана портокалова кора.
Да ви е сладко!
Източник: www.elrecetariodemari.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Шоколадов крем с маскарпоне и кондензирано мляко (за торти и сладкиши)
- Шоколадов крем за торта (2 варианта)
- Френски шоколадов десерт
- Шоколадов крем с банан и авокадо
- Шоколадов мус с бита сметана
- Глазура от бял шоколад
- Баварски крем с бял шоколад
- Веган шоколадов мус с кокосово мляко
- Шоколадов мус с чили
- Бейлис шоколадов мус
Коментари към Мус с бял шоколад и манго