Вити бутерки с крема сирене и шоколад

Необходими продукти:
- 500 грама бутер тесто (два листа по 250 грама всеки)
- 230 грама крема сирене
- 3 супени лъжици захар
- 1 3/4 чаени чаши шоколадови капки
Начин на приготвяне:
Единия от пластовете бутер тесто разточете под формата на правоъгълник с размери 35 х 25 сантиметра върху посипан с брашно плот.
Крема сиренето смесете със захарта в малка купа и бъркайте, докато получите еднородна маса.
С половината от нея намажете основата от тесто, като оставите непокрити 2,5 сантиметра от едната й дълга страна. Поръсете 1/2 от шоколадови капки отгоре и навийте руло, чиито краища намокрете с вода.
По същия начин пригответе още едно бутер руло. Двете дози поставете за час в хладилника, след което извадете и нарежете на парчета с дебелина около 2,5 сантиметра.
Получават се около 24 "охлювчета", които подредете в тава и изпечете до златистокафяво.
След 20-25 минути сладките бутерки ще са готови. Изчакайте ги да изстинат напълно и тогава поднесете.
Добър апетит!
Източник: goodcookbook.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Вити бутер банички с шоколад
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Мини пици калцоне с бутер тесто
- Сладки бутер сълзички с канела
- Гофрети от бутер тесто
- Бутер рулца с рикота и прошуто
- Медени круши в бутер тесто с канела и ванилия
Коментари към Вити бутерки с крема сирене и шоколад