Бърз чипс от пармезан

Необходими продукти:
- 100 грама ситно настърган пармезан
- черен пипер и риган на вкус
- сосове по избор за гарнитура
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса и покрийте тава с лист пергамент. Върху хартията сложете по една супена лъжица от настъргания пармезан, поръсете с черен пипер и риган.
Изпечете за 10 минути до златиста и хрупкава коричка. Охладете, подредете в чиния и поднесете чипса, гарниран със сос по избор.
Да ви е вкусно и хрупкаво!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.homecookingadventure.com
Още по темата:
ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ
КатегорияРецептиЛайфстайл- Чипокалипсис: Защо по рафтовете в Нова Зеландия чипсът изчезна
- Картофеният чипс бил създаден на шега в далечната 1853 г.
КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА