Чипс от чедър, люта чушка и бекон
Необходими продукти:
- 4 тънки резена бекон
- 1 чаена чаша настърган пармезан
- 1/2 чаена чаша чедър, настърган
- 1 люта чушка Халапеньо, нарязана на филийки
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Изпържете бекона, без да добавяте допълнитена мазнина, докато стане златист и хрупкав. Нарежете го на ситно и го подсушете от мазнината.
Сложете 1 супена лъжица пармезан на малка купчинка в голяма тава за печене. Отгоре сложете малко чедър, внимателно притиснете сиренето, а отгоре поставете резен лютива чушка Халапеньо. Поръсете с бекон и подправете с черен пипер.
Повторете с останалите продукти.
Печете за 12 минути, докато краищата на чипса покафенеят.
Оставете напълно да се охлади кашкаваления чипс, преди да го поднесете.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЗОЯ БИО КОКОСОВ ЧИПС 60 гр.
ЗОЯ БИО КАКАОВА ПАСТА ЧИПС 150 г
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Чипс от моркови на фурна
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Спагети с пармезан и яйца
- Оризов чипс със сусамови и ленени семена
- Печени моркови с чесън и пармезан
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Пригответе си здравословен чипс от целина
- Направете си здравословен чипс от червена леща, домати и босилек
- Чипс от лаваш с шунка и кашкавал
Коментари към Чипс от чедър, люта чушка и бекон