Бърз домашен хляб с бира

Необходими продукти:
- 3 чаени чаши самонабухващо брашно
- 1/2 чаена чаша захар
- 350 милилитра от любимата ви бира
- 2 супени лъжици разтопено масло
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- В голяма купа смесете брашното, захарта и бирата.
- Разбъркайте с дървена лъжица или шпатула, без да прекалявате.
- Изсипете тестото в подмазано с масло правоъгълно йенско стъкло и печете в продължение на 50 минути.
- Извадете хляба от фурната, намажете кората с 2 супени лъжици масло и печете още 10 минути до златисто кафяв цвят.
- Изчакайте леко да се охлади, преди да го нарежете и поднесете.
Приятен апетит!
Снимки: simplyfreshcooking.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОГОНА ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С МЕД И БИРА ЗА ТЪНКА И ЧУПЛИВА КОСА 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Сорго, Метла, Мътлар, Татар, Метлина, Цирък
- Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
- За какво е полезна бирата?
- ОТ БИРЕНИЯ АЛКОХОЛИЗЪМ Е НАЙ - ТРУДНО ДА СЕ ОТЪРВЕМ!
- Защо е полезна маската за коса с бира
- Защо е полезно да се пие бира и кога тя става вредна
- Тутманик
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Полезна или вредна е бирата по време на бременност
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
Коментари към Бърз домашен хляб с бира