Бързи оризови кюфтета с яйце

Необходими продукти:
80-100 грама ориз
1 яйце
3 супени лъжици брашно
5 супени лъжици галета
6 супени лъжици олио
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте ориза, сварете го в голямо количество подсолена вода до готовност. Отцедете течността с помощта на гевгир и оставете зърната да се охладят малко. Прехвърлете ги в удобна купа.
Чукнете яйцето.
Добавете брашното.
Омесете.
Оформете плоски кюфтета с дебелина около 1 сантиметър.
Оваляйте ги в галета.
Изпържете в нагорещеното олио от двете страни.
Трябва да се получи златиста коричка.
Добър апетит!
Снимки: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД УПЛЪТНЯВАЩ ПЕРЛЕН СЕРУМ 30 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ ПОЧИСТВАЩО МЛЯКО С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 200 мл
КОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
Л'АНДЖЕЛИКА ФИТОЛАТЕ ШАМПОАН ТВЪРД ХИДРАТИРАЩ С ОРИЗОВО МЛЯКО И МАСЛО ОТ ШЕА 60 г
УЕЙТ УЪРЛД ИНТЕНЗИВ КОЛОН КЛИЙНС капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Огретен от тиквички с ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Ориз с лук и масло
- Седемдневна оризова диета
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Пълнени чушки с ориз и зеле
Коментари към Бързи оризови кюфтета с яйце