Бързи кашкавалки с прясно мляко и чесън

Необходими продукти:
480 грама брашно
100 грама масло
15 грама набухвател
щипка сол
200 грама кашкавал
180 милилитра прясно мляко
1 скилидка чесън
За покритието:
60 грама масло
1 скилидка чесън
нарязан магданоз или копър на вкус
щипка сол
Начин на приготвяне:
Направете маслени трохи, стривайки брашното, смесено с набухвателя и солта, с маслото. Към тях прибавете настъргания кашкавал, налейте прясното мляко, сложете намачкания чесън. Разбъркайте всичко добре.
Разпределете тестото във формички за мъфини, като ги напълните до половината със сместа.
Разтопете маслото за покритието, добавете намачканата скилидка чесън, нарязания на ситно магданоз или копър, щипка сол. Разбъркайте и сложете по 1 чаена лъжица от ароматната комбинация във всяка формичка върху тестото.
Изпечете кексчетата при 200 градуса в продължение на около 15 минути, докато се образува апетитна кафява коричка на повърхността им.
Поднесете ги топли.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
АПТАМИЛ ADC 400 г
НОВАЛАК 3 1-3 години 400 г
МАТИСЪН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН SPORT ВКУС ВАНИЛИЯ прах 450 г
АПТАМИЛ 3 ПРОНУТРА 800 г
ЛАКТАНА БИО 3 OT 10 месец 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Студено мляко с шоколад
- Кои хора трябва да внимават с консумацията на чесън?
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Бързи питки без месене
- Тутманик
- Направете си хидратираща маска за коса от кисело мляко и кокосово масло
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Млечни тайни или няколко хитринки при приготвяне на млякото
Коментари към Бързи кашкавалки с прясно мляко и чесън