Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Бутер сълзички с песто от босилек и маслини

Бутер сълзички с песто от босилек и маслини

от 27 фев 2017г.
Бутер сълзички с песто от босилек и маслини - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:


  • 400 грама бутер тесто
  • 1 връзка босилек
  • 1/2 чаена чаша зехтин
  • щипка сол
  • 150 грама маслини без костилка
  • 2 чаени лъжички зехтин
  • 100 грама сирене


Начин на приготвяне:


Размразете и разстелете бутер тестото. В купата на блендер сложете босилека, сиренето, солта и зехтина. Пасирайте до хомогенност и пресипете сместа в друг съд. Изплакнете и сложете маслините, мазнината и направете второ песто със същата консистенция.

Разпределете и двата вида върху тестото, така че босилковото да бъде на половината част от кората, а маслиновата паста на другата. Навийте краищата на рула от външната към вътрешната страна. Срещнете ги по средата, разрежете внимателно с остър нож и наредете формичките върху тава, застлана с лист пергамент.

Загрейте фурната на 200 градуса и запечете до златисто. Охладете и поднесете сълзичките, украсени с листенца пресен босилек.

Добър апетит!

Източник: www.lazyblog.net

Още по темата:
  • Сос песто с орехи и пармезан Сос песто с орехи и пармезан
  • Предястие от моцарела със сос песто от магданоз и слънчогледови семена Предястие от моцарела със сос песто от магданоз и слънчогледови семена
  • Макарони с песто от коприва и босилек Макарони с песто от коприва и босилек
  • Пържоли с домати, сос песто и тиквички Пържоли с домати, сос песто и тиквички
5.0/5 1 оценка

Коментари към Бутер сълзички с песто от босилек и маслини

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Бутер сълзички с песто от босилек и маслини
    www.framar.bg 
    на 28 July 2025 в 02:24
    Коментирайте "Бутер сълзички с песто от босилек и маслини"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Разни
  • Тутманик
  • Как правилно да замразим различните видове тесто
  • Хрупкави домашни солети
  • За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
  • Погача за прощъпулник
  • Тесто за най-вкусните пици и мекици
  • Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
  • Индийски сиропиран десерт Джалеби
  • Турски питки Поача
  • Бързи питки без месене
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 11 дни, 13 часа и 6 мин.

Отвара от здравец и босилек против кашлица – помага ли?

преди 2025 дни, 12 часа и 11 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 16 дни, 16 часа и 29 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 18 дни, 16 часа и 6 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 23 дни, 14 часа и 26 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 30 дни, 10 часа и 35 мин.
Всички

АНКЕТА

Как ще ни повлияе приемане на еврото?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

БИФАС ДВУФАЗЕН СПРЕЙ - БАЛСАМ ЗА БОЯДИСАНА КОСА 400 мл

МЕДИЦИНСКИ ПАМУК МЕДИКА 80 г

ФЛОРАНС НЕЙЧЪР МАСАЖЕН ГЕЛ ЗА УМОРЕНИ КРАКА 150 мл

ВЕГАВЕРО ЕКСТРАКТ ОТ БИО КОПРИВА капсули * 120

КАВИЦЕТИН таблетки 10 мг * 30

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ВИВЕКС таблетки 500 мг * 7 СТАДА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 25 юли 2025г. в 19:41:53

ДУЛОКСИ капсули 30 мг * 28 ФАРМАКОНС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 25 юли 2025г. в 19:40:42

ПАНЦЕФ гранули за перорална суспензия 100 мг / 5 мл 60 мл АЛКАЛОИД

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 25 юли 2025г. в 19:39:24

ТРИТИКО таблетки с удължено освобождаване 75 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 25 юли 2025г. в 19:38:17

ВИВЕКС таблетки 500 мг * 7 СТАДА

Коментар на: Lubo Tonev от 25 юли 2025г. в 19:23:39
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival