Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Бутер рулца с гъби и спанак

Бутер рулца с гъби и спанак

Бутер рулца с гъби и спанак - изображение

Необходими продукти:

  • 175 грама микс от гъби (може и замразени)
  • около 170 грама замразен спанак (6 кубчета)
  • 320 грама бутер тесто (размразете го предварително)
  • 50 грама сирене чедър

Начин на приготвяне:

Изпържете гъбите в малко мазнина. Спанака размразете в микровълновата фурна и изстискайте с ръце излишната вода от него. Смесете го с гъбите и подправете със сол и черен пипер.

Сместа прехвърлете върху дъска за рязане и нарежете на много ситно.

Разточете леко листа бутер тесто върху набрашнен плот. Разпределете плънката върху него, като оставите по 1 сантиметър от краищата на тестото. Навийте на руло и увийте във фолио, охладете за 10-15 минути, за да стегне. След това нарежете на филийки и подредете върху застлана с хартия за печене тава. Всяко кръгче поръсете със сирене и печете за около 20-25 минути на 180 градуса (нека фурната ви бъде предварително подгряна), докато станат златисти и хрупкави.

Сервирайте ги с кетчуп или доматен сос.

А след като са напълно изстинали, ако има останали, може да ги замразите и да ги съхранявате така до 3 месеца.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХранене при...Храни и ястияЗдравни съветиЛюбопитноДиетиНовиниСнимкиБотаникаЛайфстайл