Бутер рогчета с моцарела и чесново масло с магданоз

Необходими продукти:
- 220 грама бутер тесто
- 100 грама моцарела
- 2 супени лъжици масло
- 1 чаена лъжица накълцан магданоз
- 1 скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, разрежете го на триъгълници и в широката част на всеки сложете по малко моцарела. Навийте рогчета и ги намажете със смес от разтопеното масло, накълцания магданоз и пресованата чеснова скилидка.
Подредете в тава с лист пергамент и изпечете за 10 минути при 190 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lifehacker.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Бутерки със спанак, сирене и чесън
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Мини пици калцоне с бутер тесто
- Бутер кошнички с плънка от пилешко, гъби, лук и кашкавал
- Бутерки с козе сирене, песто и домати
- Бързи бутер сандвичи
Коментари към Бутер рогчета с моцарела и чесново масло с магданоз