Бутер рогчета с моцарела и чесново масло с магданоз

Необходими продукти:
- 220 грама бутер тесто
- 100 грама моцарела
- 2 супени лъжици масло
- 1 чаена лъжица накълцан магданоз
- 1 скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, разрежете го на триъгълници и в широката част на всеки сложете по малко моцарела. Навийте рогчета и ги намажете със смес от разтопеното масло, накълцания магданоз и пресованата чеснова скилидка.
Подредете в тава с лист пергамент и изпечете за 10 минути при 190 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lifehacker.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Захарни бутер кифлички
- Великденски кифлички Зайчета от тесто с извара
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Спаначени бутер рулца с рикота
- Рогчета от бутер тесто с шоколад и бадеми
- Кифлички с кисело мляко и стафиди
- Сладки бутер пити с кайсиев пълнеж, мед и канела
- Домашни закуски-охлювчета с масло и пудра захар
- Бутерки с царевица и моцарела
- Кифлички със сирене
Коментари към Бутер рогчета с моцарела и чесново масло с магданоз