Бутер рогчета с моцарела и чесново масло с магданоз

Необходими продукти:
- 220 грама бутер тесто
- 100 грама моцарела
- 2 супени лъжици масло
- 1 чаена лъжица накълцан магданоз
- 1 скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, разрежете го на триъгълници и в широката част на всеки сложете по малко моцарела. Навийте рогчета и ги намажете със смес от разтопеното масло, накълцания магданоз и пресованата чеснова скилидка.
Подредете в тава с лист пергамент и изпечете за 10 минути при 190 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lifehacker.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
- Вити бутер банички с шоколад
- Канелени пръчици от бутер тесто
- Тиквеник от бутер тесто с яйца и прясно мляко
- Захарни пеперуди от бутер тесто
- Бутер тесто с пилешко, кашкавал и лук
Коментари към Бутер рогчета с моцарела и чесново масло с магданоз