Бутер рогчета с моцарела и чесново масло с магданоз
Необходими продукти:
- 220 грама бутер тесто
- 100 грама моцарела
- 2 супени лъжици масло
- 1 чаена лъжица накълцан магданоз
- 1 скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, разрежете го на триъгълници и в широката част на всеки сложете по малко моцарела. Навийте рогчета и ги намажете със смес от разтопеното масло, накълцания магданоз и пресованата чеснова скилидка.
Подредете в тава с лист пергамент и изпечете за 10 минути при 190 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lifehacker.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Бутерки с фурми, портокалово сладко и фъстъци
- Лодки от бутер тесто с плънка от свинско с гъби, елда и лук
- Бутер руло с пушен колбас, кашкавал и горчица
- Бутер баница с яйца, кашкавал, шунка и магданоз
- Сладка бутер баница с извара и ванилия
- Пирожки от бутер тесто с шунка, кашкавал и зелен лук
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
Коментари към Бутер рогчета с моцарела и чесново масло с магданоз