Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Бутер рогчета с моцарела и чесново масло с магданоз

Бутер рогчета с моцарела и чесново масло с магданоз

Бутер рогчета с моцарела и чесново масло с магданоз - изображение

Необходими продукти:

  • 220 грама бутер тесто
  • 100 грама моцарела
  • 2 супени лъжици масло
  • 1 чаена лъжица накълцан магданоз
  • 1 скилидка чесън

 

Начин на приготвяне:

Разточете тестото, разрежете го на триъгълници и в широката част на всеки сложете по малко моцарела. Навийте рогчета и ги намажете със смес от разтопеното масло, накълцания магданоз и пресованата чеснова скилидка.

Подредете в тава с лист пергамент и изпечете за 10 минути при 190 градуса.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lifehacker.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецепти