Бутерки с царевица и моцарела
Необходими продукти:
1 пакет бутер тесто
2 чаени чаши царевица (от консерва)
1/2 глава лук (нарязан на ситно)
малко нарязан магданоз (или друга зелена подправка по избор)
200 грама моцарела (настържете)
1 супена лъжица зехтин
сол и пипер
Начин на приготвяне:
Разделете тестото на 4 равни части, разточете ги под формата на кръг с дебелина не повече от 4-5 мм. Смесете продуктите за плънката и разпределете сместа върху всеки пласт тесто, добре прищипете краищата. Надупчете повърхността с помощта на вилица на няколко места и изпечете при температура от 280 градуса до златисто (около 7 - 10 минути).
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Бутер фунийки с пухкав млечен крем
- Захарни пеперуди от бутер тесто
- Бутерки с крема сирене и боровинки
- Бутер кошнички с плънка от пилешко, гъби, лук и кашкавал
- Сладкиш от бутер тесто с лимонов крем
- Бутер плитка с яйца, шунка и гъби
- Вити бутерки с крема сирене и шоколад
Коментари към Бутерки с царевица и моцарела