Бутерки с царевица и моцарела

Необходими продукти:
1 пакет бутер тесто
2 чаени чаши царевица (от консерва)
1/2 глава лук (нарязан на ситно)
малко нарязан магданоз (или друга зелена подправка по избор)
200 грама моцарела (настържете)
1 супена лъжица зехтин
сол и пипер
Начин на приготвяне:
Разделете тестото на 4 равни части, разточете ги под формата на кръг с дебелина не повече от 4-5 мм. Смесете продуктите за плънката и разпределете сместа върху всеки пласт тесто, добре прищипете краищата. Надупчете повърхността с помощта на вилица на няколко места и изпечете при температура от 280 градуса до златисто (около 7 - 10 минути).
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Сиропиран десерт от кисело мляко и яйца
- Бутерки с банани и шоколад с канелено покритие
- Захарни бутер кифлички
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Спаначени бутер рулца с рикота
- Сладки бутер пити с кайсиев пълнеж, мед и канела
- Бутерки с яйца, бекон и телешка кайма
- Бутер плитка с яйца, шунка и гъби
- Сладка бутер баница с извара и ванилия
- Бутер банички с броколи и сирене
Коментари към Бутерки с царевица и моцарела