Бутерки с царевица и моцарела
Необходими продукти:
1 пакет бутер тесто
2 чаени чаши царевица (от консерва)
1/2 глава лук (нарязан на ситно)
малко нарязан магданоз (или друга зелена подправка по избор)
200 грама моцарела (настържете)
1 супена лъжица зехтин
сол и пипер
Начин на приготвяне:
Разделете тестото на 4 равни части, разточете ги под формата на кръг с дебелина не повече от 4-5 мм. Смесете продуктите за плънката и разпределете сместа върху всеки пласт тесто, добре прищипете краищата. Надупчете повърхността с помощта на вилица на няколко места и изпечете при температура от 280 градуса до златисто (около 7 - 10 минути).
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Рецепти за вит тиквеник с канела
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
- Гофрети от бутер тесто с различни плънки
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Вити бутер банички с шоколад
- Бутерки със спанак, сирене и чесън
- Сладкиш от бутер тесто с лимонов крем
- Бутерки с козе сирене, песто и домати
Коментари към Бутерки с царевица и моцарела