Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Безглутенови питки със сусам

Безглутенови питки със сусам

Безглутенови питки със сусам - изображение

Необходими продукти:

брашна от ориз, елда, просо, царевица

изолиран соев протеин

сусам

подправки по избор (хималайска сол и др.)

Начин на приготвяне:

Смесете изолиран соев протеин (30%) и равни части от другите брашна (70%), добавете вода и подправките. Разбъркайте до образуването на немного плътна смес. След това от нея оформете питки с дебелина 1 - 1.5 см, поръсете ги със сусам и сложете във фурната при температура от 150 до 170 градуса за половин час.

Рецептата и снимката са предоставени от Лечебен център Vita Rama.

Добър апетит!

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиНовиниХранене при...ЛюбопитноСнимкиЗдравни съветиЛайфстайлМедицински изследванияОрганизацииДиетиБотаникаХрани и ястияИнтервюта