Баница със сьомга, спанак и кашкавал
Необходими продукти:
- 200 грама спанак
- 3 яйца
- 150 грама брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 80 милилитра олио
- 130 милилитра прясно мляко
- 100 грама настърган кашкавал
- 300 грама сьомга (без кости)
- 20 грама масло
- черен пипер (прясно смлян)
- сол
Начин на приготвяне:
Изпържете за 5 минути спаначените листа в маслото.
Рибата запържете отделно (може да я използвате и сурова), нарежете я на парчета.
Яйцата разбийте и налейте прясното мляко и олиото.
Бакпулвера прибавете към предварително пресятото брашно.
Смесете със спанака, сьомгата и кашкавала, след това изсипете яйчената комбинация и разбъркайте.
Полученото тесто разпределете в тава.
Изпечете във фурната за около 45 минути при 180 градуса.
Да ви е вкусно!
Снимки: forum.say7.info
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл 1542
НовАБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Банички със сирене
- Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Бутер баница с кайма
Коментари към Баница със сьомга, спанак и кашкавал