Баница със сьомга, спанак и кашкавал

Необходими продукти:
- 200 грама спанак
- 3 яйца
- 150 грама брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 80 милилитра олио
- 130 милилитра прясно мляко
- 100 грама настърган кашкавал
- 300 грама сьомга (без кости)
- 20 грама масло
- черен пипер (прясно смлян)
- сол
Начин на приготвяне:
Изпържете за 5 минути спаначените листа в маслото.
Рибата запържете отделно (може да я използвате и сурова), нарежете я на парчета.
Яйцата разбийте и налейте прясното мляко и олиото.
Бакпулвера прибавете към предварително пресятото брашно.
Смесете със спанака, сьомгата и кашкавала, след това изсипете яйчената комбинация и разбъркайте.
Полученото тесто разпределете в тава.
Изпечете във фурната за около 45 минути при 180 градуса.
Да ви е вкусно!
Снимки: forum.say7.info
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл
НовБИОФОРМ АРКТИК СЬОМГА ОМЕГА 3 капсули * 120
НовАБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Спанак с нахут и оризова гарнитура
- Баница с лапад и сирене
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Запеканка от спанак с яйца
Коментари към Баница със сьомга, спанак и кашкавал