Ароматен пикантен зехтин

Необходими продукти:
200 - 300 милилитра зехтин Extra vergine
50 грама сухи люти червени чушки
Начин на приготвяне:
Сложете лютите чушки в стъклена бутилка (може да ги нарежете на парчета, ако желаете), налейте зехтина и приберете съда на тъмно място за 8 - 10 дни.
След това ще имате ароматно допълнение към ястията. Когато употребите всичкия зехтин, може да наливате нов в бутилката с чушките още 2 - 3 пъти.
По същия начин може да си направите ароматен зехтин с всякакви сухи съставки. Вариант е да използвате и пресни, но тогава маслото няма да бъде толкова трайно и ще се наложи да изразходите в рамките на около седмица, след като е готово.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Как да спасим ястието, ако е прекалено лютиво
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Как зехтинът помага да се справим с досадните килограми
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
Коментари към Ароматен пикантен зехтин