Ананасово суфле

Необходими продукти:
- 200 грама пресен ананас
- 150 милилитра кокосово мляко
- 3 яйца
- 50 грама захар
- 6 супени лъжици брашно
- масло за намазване
Начин на приготвяне:
Нарежете ананаса на кубчета и го сложете в блендер. Налейте млякото и разбийте до хомогенност. Прецедете прес цедка получената смес и я загрейте в тиган. Разбийте жълтъците със захарта, налейте топлата ананасова смес и добавете брашното.
Разбъркайте със силиконова шпатула и пресипете сместа в тенджера. Загрейте я и след като се сгъсти я охладете. Загрейте фурната на 200 градуса. Разбийте белтъците на твърд сняг и комбинирайте с основната смес.
Разбъркайте внимателно и разпределете в намаслени огнеупорни купички. Запечете за 15 минути, охладете и по желание поръсете с пудра захар. Поднесете и се насладете.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.watchwhatueat.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
Б.ФРЕШ СУФЛЕ ЗА ТЯЛО ПРАСКОВА И МАНДАРИНА 250 мл
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД ГОЛД АСОРТИ дъвчащи таблетки * 60
ХЕМБОК саше * 12 ЕКОФАРМ
БРОМЕЛАИН капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ЛОВАРЕ ЧАЙ ROYAL DESSERT филтър * 24
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Смути от целина с ананас и банан
- Да отслабнем с ананас
- Бромелаин (Бромелин)
- Морковена салата с ананас и чесън
- Ананасов кейк с ром
- Суфле от крема сирене с мед, лимонова кора и плодове
- Плодови шишчета в меден сироп
- Ананасово смути с морков и зелена ябълка
- Шоколадово суфле със сметанов крем
- Защо ананасът кара устата ни да се възпалява?
Коментари към Ананасово суфле