Тиквено суфле с шоколадов сос и ядки
Необходими продукти:
100 грама тиква
150 грама течна сметана с масленост 30%
10 грама желатин
40 грама шоколад
10 милилитра прясно мляко
кедрови или други ядки за украса
Начин на приготвяне:
Обелената и почистена тиква смелете с помощта на блендер и към нея прибавете сметаната. След това сложете желатина и затоплете комбинацията, без да допускате тя да заври (до 95 градуса). Свалете сместа от котлона, прехвърлете в подходяща форма и приберете в хладилника, за да стегне.
Разтопете на бавен огън шоколада заедно с прясното мляко.
Готовото суфле извадете от хладилника, сложете в чиния, полейте с шоколадовия сос и украсете с кедрови или други ядки.
Добър апетит!
Снимка: segodnya.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ФОРМУЛА ЗА ПРОСТАТА капсули * 100
ТЕРАНОВА КОМПЛЕКС МАГНЕЗИЙ капсули 100 мг * 50
ПРОСТАТИН таблетки * 120 ТОШКОВ
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТИКВА И МОРКОВИ 190 г
МЕНФЛОДЕН капсули * 20 ВИТАСЛИМ ИНОВЕ
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиквени бисквитки с орехи
- Тиква, Кюрбисия
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Елиминирайте чревните паразити с масло от тиквени семки
- Печена солена тиква
- Кашкавалено суфле с прясно мляко и яйца
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Рецепти за печена тиква с мед и орехи
- Суфле със сирене
Коментари към Тиквено суфле с шоколадов сос и ядки