Тиквено суфле с шоколадов сос и ядки

Необходими продукти:
100 грама тиква
150 грама течна сметана с масленост 30%
10 грама желатин
40 грама шоколад
10 милилитра прясно мляко
кедрови или други ядки за украса
Начин на приготвяне:
Обелената и почистена тиква смелете с помощта на блендер и към нея прибавете сметаната. След това сложете желатина и затоплете комбинацията, без да допускате тя да заври (до 95 градуса). Свалете сместа от котлона, прехвърлете в подходяща форма и приберете в хладилника, за да стегне.
Разтопете на бавен огън шоколада заедно с прясното мляко.
Готовото суфле извадете от хладилника, сложете в чиния, полейте с шоколадовия сос и украсете с кедрови или други ядки.
Добър апетит!
Снимка: segodnya.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
Б.ФРЕШ СУФЛЕ ЗА ТЯЛО ПРАСКОВА И МАНДАРИНА 250 мл
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
ЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ВИТАМИНИ ЗА СТИМУЛИРАНЕ ОБРАЗУВАНЕТО НА ТЕН желирани таблетки * 60 IVYBEARS
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Тиквен сладкиш с грис и ябълки
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Тиквен чай с прясно мляко и канела
- Тиквените семки - здравословна бомба от магнезий и цинк
- Смути от сурова тиква с банан, ябълка, кефир и сусам
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Спаначени кексчета от елда със семена
- Сокът от тиква в борбата с килограмите
Коментари към Тиквено суфле с шоколадов сос и ядки