Рибени понички с джинджифил

Необходими продукти:
500 грама рибено филе
2 яйца
200 грама брашно
100 милилитра прясно мляко
1 чаена лъжица набухвател за тесто
малко черен пипер
щипка смлян джинджифил
сол на вкус
мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Смелете филето (може да използвате блендер или машинка за мелене на месо). Разбийте яйцата, съм тях прибавете млякото, пресятото брашно с набухвателя, сол, пипер и малко джинджифил. След това изсипете смляната риба в тестото и разбъркайте. Може да добавите магданоз или друга любима зелена подправка. Загрейте мазнината и в нея изпържете понички, като загребвате от сместа с помощта на лъжица. Пържат се бързо - около 3 минути са напълно достатъчни. Ако не използвате фритюрник, обръщайте ги с вилица от всички страни, за да се изпържат еднакво навсякъде. Поднесете "поничките" топли.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
ДАБЪЛ УУД SPM (ПОЛИНЕНАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ОТ РИБА) капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Как да използваме джинджифила за отслабване
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Джинджифил, Исиот, Джинджър
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Отгледайте джинджифил у дома в 4 стъпки
- Билки и натурални продукти за облекчаване синдрома на карпалния тунел
Коментари към Рибени понички с джинджифил