Рибени понички с джинджифил
Необходими продукти:
500 грама рибено филе
2 яйца
200 грама брашно
100 милилитра прясно мляко
1 чаена лъжица набухвател за тесто
малко черен пипер
щипка смлян джинджифил
сол на вкус
мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Смелете филето (може да използвате блендер или машинка за мелене на месо). Разбийте яйцата, съм тях прибавете млякото, пресятото брашно с набухвателя, сол, пипер и малко джинджифил. След това изсипете смляната риба в тестото и разбъркайте. Може да добавите магданоз или друга любима зелена подправка. Загрейте мазнината и в нея изпържете понички, като загребвате от сместа с помощта на лъжица. Пържат се бързо - около 3 минути са напълно достатъчни. Ако не използвате фритюрник, обръщайте ги с вилица от всички страни, за да се изпържат еднакво навсякъде. Поднесете "поничките" топли.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Повишаване на половата мощ при мъжете с джинджифил: рецепти и съвети
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Противопоказания и странични ефекти на джинджифила
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Билки и натурални продукти за облекчаване синдрома на карпалния тунел
Коментари към Рибени понички с джинджифил