Пълнена скумрия на грил с чесън, джинджифил и зеленчуци

Необходими продукти:
скумрия (цяла)
червена сладка чушка
лук
чесън
соев сос
лимонов сок
зехтин
джинджифил
подправки по ваш вкус
Начин на приготвяне:
Размразете и почистете скумрията. Направете марината от лимон, соев сос и подправки и оставете рибата да се маринова 1 нощ. След това направете разрези с нож на всяко от парчетата месо и в тях сложете парченца чесън и джинджифил. Чушката и лука нарежете на ситно и запържете в зехтин. Напълнете скумрията със зеленчуците и "затворете" с помощта на клечки за зъби. Намажете рибата с маринатата и със зехтин. Печете във фурна при 200 градуса на функция грил в продължение на 20 минути (или на скара).
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПАРАЗИТАКС капсули * 60 БИОТИКА
СУОНСЪН ДОБАВКА ЗА НОРМАЛНА ЦИРКУЛАЦИЯ НА КРЪВТА капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Задушени свински ребра със зеленчуци
Коментари към Пълнена скумрия на грил с чесън, джинджифил и зеленчуци