Пълнена скумрия на грил с чесън, джинджифил и зеленчуци
Необходими продукти:
скумрия (цяла)
червена сладка чушка
лук
чесън
соев сос
лимонов сок
зехтин
джинджифил
подправки по ваш вкус
Начин на приготвяне:
Размразете и почистете скумрията. Направете марината от лимон, соев сос и подправки и оставете рибата да се маринова 1 нощ. След това направете разрези с нож на всяко от парчетата месо и в тях сложете парченца чесън и джинджифил. Чушката и лука нарежете на ситно и запържете в зехтин. Напълнете скумрията със зеленчуците и "затворете" с помощта на клечки за зъби. Намажете рибата с маринатата и със зехтин. Печете във фурна при 200 градуса на функция грил в продължение на 20 минути (или на скара).
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОРЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПАРАЗИТАКС капсули * 60 БИОТИКА
ПРОМОАКСИВЕН МУЛТИВИТАМИНИ С ПРОБИОТИЦИ И ЖЕНШЕН таблетки * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
Коментари към Пълнена скумрия на грил с чесън, джинджифил и зеленчуци