Пълнена скумрия на грил с чесън, джинджифил и зеленчуци
Необходими продукти:
скумрия (цяла)
червена сладка чушка
лук
чесън
соев сос
лимонов сок
зехтин
джинджифил
подправки по ваш вкус
Начин на приготвяне:
Размразете и почистете скумрията. Направете марината от лимон, соев сос и подправки и оставете рибата да се маринова 1 нощ. След това направете разрези с нож на всяко от парчетата месо и в тях сложете парченца чесън и джинджифил. Чушката и лука нарежете на ситно и запържете в зехтин. Напълнете скумрията със зеленчуците и "затворете" с помощта на клечки за зъби. Намажете рибата с маринатата и със зехтин. Печете във фурна при 200 градуса на функция грил в продължение на 20 минути (или на скара).
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ХАЙЪР НЕЙЧЪР УАЙС УОМЪН - МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ капсули * 30
РОВАТЕН капсули * 30
ДАЙДЖЕСТА КЛИЙНС КОМПЛЕКС ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ капсули * 120 G & G
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Алкална диета
- Как да си засадим джинджифил?
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Как да използваме джинджифила за отслабване
- Скумрия - хранителна стойност и ползи за здравето
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Облекчете синузита с чесън
- Противопоказания и странични ефекти на джинджифила
Коментари към Пълнена скумрия на грил с чесън, джинджифил и зеленчуци