Пълнена скумрия на грил с чесън, джинджифил и зеленчуци

Необходими продукти:
скумрия (цяла)
червена сладка чушка
лук
чесън
соев сос
лимонов сок
зехтин
джинджифил
подправки по ваш вкус
Начин на приготвяне:
Размразете и почистете скумрията. Направете марината от лимон, соев сос и подправки и оставете рибата да се маринова 1 нощ. След това направете разрези с нож на всяко от парчетата месо и в тях сложете парченца чесън и джинджифил. Чушката и лука нарежете на ситно и запържете в зехтин. Напълнете скумрията със зеленчуците и "затворете" с помощта на клечки за зъби. Намажете рибата с маринатата и със зехтин. Печете във фурна при 200 градуса на функция грил в продължение на 20 минути (или на скара).
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПАРАЗИТАКС капсули * 60 БИОТИКА
БИОТЕЧ ИМУН + БИОТИЯ капсули * 18 * 2
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Джинджифил, Исиот, Джинджър
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Пълнена скумрия на грил с чесън, джинджифил и зеленчуци