Рибени понички с джинджифил

Необходими продукти:
500 грама рибено филе
2 яйца
200 грама брашно
100 милилитра прясно мляко
1 чаена лъжица набухвател за тесто
малко черен пипер
щипка смлян джинджифил
сол на вкус
мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Смелете филето (може да използвате блендер или машинка за мелене на месо). Разбийте яйцата, съм тях прибавете млякото, пресятото брашно с набухвателя, сол, пипер и малко джинджифил. След това изсипете смляната риба в тестото и разбъркайте. Може да добавите магданоз или друга любима зелена подправка. Загрейте мазнината и в нея изпържете понички, като загребвате от сместа с помощта на лъжица. Пържат се бързо - около 3 минути са напълно достатъчни. Ако не използвате фритюрник, обръщайте ги с вилица от всички страни, за да се изпържат еднакво навсякъде. Поднесете "поничките" топли.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА таблетки 1000 мг * 100
НУТРАВИТА РИБЕН КОЛАГЕН + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА таблетки * 120
ЛИЗИ ХЕЛТ ДУЕТ - ОМЕГА 3 + ВИТАМИНИ + МИНЕРАЛИ дози * 32
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
ДАБЪЛ УУД SPM (ПОЛИНЕНАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ОТ РИБА) капсули * 120
Безплатна доставка за България!РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Джинджифил, Исиот, Джинджър
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Отгледайте джинджифил у дома в 4 стъпки
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Джинджифил (корен)
- Билки и натурални продукти за облекчаване синдрома на карпалния тунел
Коментари към Рибени понички с джинджифил