Рецепта за домашно самонабухващо брашно

Необходими продукти:
- 150 грама брашно
- 5 грама бакпулвер
- 2,5 грама сол
Начин на приготвяне:
- Пресейте съставките в купа и прехвърлете брашното в кутия, която се затваря плътно.
- Съхранявайте на хладно и сухо място до 6 месеца.
Забележка!
Можете да направите толкова количество самонабухващо брашно, колкото ви е необходимо. За най-добри резултати, спазвайте посочените пропорции.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА БРАШНО ОТ КОПРИВА 100 г
НОВАЛАК ALLERNOVA AR 0-36 месеца 400 г
ОСТРОВИТ РЪЖЕНО БРАШНО 1000 г
БИО КОКОСОВО БРАШНО 200 г ЗЕМЕЛА
БРАШНО ОТ СИНАП прах 200 г ЗДРАВНИЦА
ОСТРОВИТ ОРИЗОВО БРАШНО 1000 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Как да защитим дома си от мравките с помощта на царевично брашно?
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Ползи за здравето от брашното от нахут
- Грахово брашно
- Крекери от пълнозърнесто брашно със слънчоглед, лен и сусам
- Защо да изберем пълнозърнестото брашно пред бялото
- Вредно ли е бялото пшенично брашно
Коментари към Рецепта за домашно самонабухващо брашно