Разядка Тапенада с маслини и чесън
Необходими продукти:
10 грама филе аншоа
1 супена лъжица зехтин
1 скилидка чесън
1/2 чаена лъжица каперси
40 грама маслини без костилки

Начин на приготвяне:
Изсипете маслините и каперсите в съда на блендера.

Прибавете обелената скилидка чесън.

След това сложете рибата и налейте зехтина.

Смелете всичко до желаната консистенция.

Поднесете върху хрупкава филия препечен хляб.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОКУЦЕЛЛ РЕЛИЙФ спрей за очи 15 мл
БИОБИ ЛИВО ХЕРБ капсули * 180
ХИМАЛАЯ ЛИВ - 52 таблетки * 100
ПЛАНТИС HTA БИЛКОВА ФОРМУЛА ЗА СЪРДЕЧНОСЪДОВАТА СИСТЕМА капсула * 90
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Костилките от маслини прочистват червата
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Каперси - полезни свойства и вреди
Коментари към Разядка Тапенада с маслини и чесън