Разядка Тапенада с маслини и чесън

Необходими продукти:
10 грама филе аншоа
1 супена лъжица зехтин
1 скилидка чесън
1/2 чаена лъжица каперси
40 грама маслини без костилки
Начин на приготвяне:
Изсипете маслините и каперсите в съда на блендера.
Прибавете обелената скилидка чесън.
След това сложете рибата и налейте зехтина.
Смелете всичко до желаната консистенция.
Поднесете върху хрупкава филия препечен хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОКУЦЕЛЛ РЕЛИЙФ спрей за очи 15 мл
БИОБИ ЛИВО ХЕРБ капсули * 180
ГРЕВИЯ НОРМАЛ ПРЕША + ХЕСПЕРИДИН + ЧЕРЕН БЪЗ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Рецепта за сръбски айвар с печени чушки
- Костилките от маслини прочистват червата
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Каперси - полезни свойства и вреди
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
Коментари към Разядка Тапенада с маслини и чесън