Разядка Тапенада с маслини и чесън

Необходими продукти:
10 грама филе аншоа
1 супена лъжица зехтин
1 скилидка чесън
1/2 чаена лъжица каперси
40 грама маслини без костилки
Начин на приготвяне:
Изсипете маслините и каперсите в съда на блендера.
Прибавете обелената скилидка чесън.
След това сложете рибата и налейте зехтина.
Смелете всичко до желаната консистенция.
Поднесете върху хрупкава филия препечен хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОКУЦЕЛЛ РЕЛИЙФ спрей за очи 15 мл
БИОБИ ЛИВО ХЕРБ капсули * 180
ГРЕВИЯ НОРМАЛ ПРЕША + ХЕСПЕРИДИН + ЧЕРЕН БЪЗ капсули * 60
ВЕГАВЕРО КАНДИ - ЕЙД КОМПЛЕКС капсули * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Класическa рецептa за домашен кетчуп
- Сос от печени домати с чесън и босилек
Коментари към Разядка Тапенада с маслини и чесън