Разядка Тапенада с маслини и чесън

Необходими продукти:
10 грама филе аншоа
1 супена лъжица зехтин
1 скилидка чесън
1/2 чаена лъжица каперси
40 грама маслини без костилки
Начин на приготвяне:
Изсипете маслините и каперсите в съда на блендера.
Прибавете обелената скилидка чесън.
След това сложете рибата и налейте зехтина.
Смелете всичко до желаната консистенция.
Поднесете върху хрупкава филия препечен хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОКУЦЕЛЛ РЕЛИЙФ спрей за очи 15 мл
БИОБИ ЛИВО ХЕРБ капсули * 180
ГРЕВИЯ НОРМАЛ ПРЕША + ХЕСПЕРИДИН + ЧЕРЕН БЪЗ капсули * 60
ПРОМООЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Кои хора трябва да внимават с консумацията на чесън?
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Зеленчукова салата с маслинова паста и извара
- Чеснова майонеза със зехтин
Коментари към Разядка Тапенада с маслини и чесън