Разядка Тапенада с маслини и чесън

Необходими продукти:
10 грама филе аншоа
1 супена лъжица зехтин
1 скилидка чесън
1/2 чаена лъжица каперси
40 грама маслини без костилки
Начин на приготвяне:
Изсипете маслините и каперсите в съда на блендера.
Прибавете обелената скилидка чесън.
След това сложете рибата и налейте зехтина.
Смелете всичко до желаната консистенция.
Поднесете върху хрупкава филия препечен хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМООКУЦЕЛЛ РЕЛИЙФ спрей за очи 15 мл
БИОБИ ЛИВО ХЕРБ капсули * 180
ГРЕВИЯ НОРМАЛ ПРЕША + ХЕСПЕРИДИН + ЧЕРЕН БЪЗ капсули * 60
ПРОМОВЕГАВЕРО КАНДИ - ЕЙД КОМПЛЕКС капсули * 120
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Костилките от маслини прочистват червата
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Каперси - полезни свойства и вреди
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Масло от чесън - ползи и употреба
Коментари към Разядка Тапенада с маслини и чесън