Разядка Тапенада с маслини и чесън
Необходими продукти:
10 грама филе аншоа
1 супена лъжица зехтин
1 скилидка чесън
1/2 чаена лъжица каперси
40 грама маслини без костилки
Начин на приготвяне:
Изсипете маслините и каперсите в съда на блендера.
Прибавете обелената скилидка чесън.
След това сложете рибата и налейте зехтина.
Смелете всичко до желаната консистенция.
Поднесете върху хрупкава филия препечен хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 + 30 ВИТА ГОЛД
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОЕКОТОНУС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО АНШОА + ВИТАМИН Е капсули * 30
БИОБИ ЛИВО ХЕРБ капсули * 180
ЛИБИФЕМ таблетки * 30
ЛИБИФЕМ МЕНО 50+ таблетки * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Костилките от маслини прочистват червата
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Каперси - полезни свойства и вреди
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Пресен чесън – ползи за здравето и приложение в кулинарията
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Оригинални рецепти за Баба Гануш
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
Коментари към Разядка Тапенада с маслини и чесън