Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън

Необходими продукти:
200 грама кашкавал
4 яйца
3-4 скилидки чесън
200 грама рулца от раци
100 грама майонеза
листа зелена салата за поднасяне
Необходими продукти:
Сварете яйцата твърдо, нека се охладят, обелете ги и настържете с помощта на ситно ренде. Към тях прибавете настъргания кашкавал, намачканите скилидки чесън и майонезата. Разбъркайте добре.
Рулцата от раци също настържете ситно.
От получената смес оформете хапки, които оваляйте в стърготините от рулцата и подредете в чиния върху листа зелена салата.
Предястието е готово. Може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: russianfood.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Предястие от печени домати на скара с препечен хляб и пармезан
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Кашкавалени бисквитки с масло и подправки
- Запеканка от тиквички с домати и кашкавал
Коментари към Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън