Карамелено мляко

Необходими продукти:
1 ч. ч. прясно мляко
1 с. л. захар
1 ч. л. мед
канела на вкус
Начин на приготвяне:
За приготвянето на напитката е най-добре да използвате алуминиев съд. Разтопете захарта на среден огън, докато не се втечни, но внимавайте да не загори. Към нея добавете млякото. Бъдете внимателни, защото започват да се образуват мехурчета, след което захарта се втвърдява. Нека млякото се затопли на средна температура, разбърквайте го, не е нужно да завира. Бъркате и нагрявате, докато захарта не се разтвори напълно. Прибавете канелата, след това меда, разбъркайте и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ 150 мл
БЕЙЛИС & ХАРДИНГ ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ЗЛАТЕН БУДОАР
ФАРМОНА ТУТИ ФРУТИ МАСЛО ЗА ТЯЛО КАРАМЕЛ И КАНЕЛА 200 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ WINTER GINGER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 300 мл
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Полезно ли е прясното мляко за децата
- Електролитни напитки – кога са полезни и кога не
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
Коментари към Карамелено мляко