Карамелено мляко

Необходими продукти:
1 ч. ч. прясно мляко
1 с. л. захар
1 ч. л. мед
канела на вкус
Начин на приготвяне:
За приготвянето на напитката е най-добре да използвате алуминиев съд. Разтопете захарта на среден огън, докато не се втечни, но внимавайте да не загори. Към нея добавете млякото. Бъдете внимателни, защото започват да се образуват мехурчета, след което захарта се втвърдява. Нека млякото се затопли на средна температура, разбърквайте го, не е нужно да завира. Бъркате и нагрявате, докато захарта не се разтвори напълно. Прибавете канелата, след това меда, разбъркайте и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИНКА КАРАМЕЛ РАЗТВОРИМА НАПИТКА 200 г
НовФАРМОНА ТУТИ ФРУТИ ДУШ ГЕЛ С КАРАМЕЛ И КАНЕЛА 425 мл
ESN DESIGNER ПРОТЕИНОВ БАР 60 г * 3
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ 150 мл
ФАРМОНА ТУТИ ФРУТИ МАСЛО ЗА ТЯЛО КАРАМЕЛ И КАНЕЛА 200 мл
БЕЙЛИС & ХАРДИНГ ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ЗЛАТЕН БУДОАР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Майчиното мляко съдържа около 700 различни видове бактерии
- Афлатоксини може да има дори в месото и млякото на животни, консумирали заразен фураж
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
Коментари към Карамелено мляко