Карамелено мляко

Необходими продукти:
1 ч. ч. прясно мляко
1 с. л. захар
1 ч. л. мед
канела на вкус
Начин на приготвяне:
За приготвянето на напитката е най-добре да използвате алуминиев съд. Разтопете захарта на среден огън, докато не се втечни, но внимавайте да не загори. Към нея добавете млякото. Бъдете внимателни, защото започват да се образуват мехурчета, след което захарта се втвърдява. Нека млякото се затопли на средна температура, разбърквайте го, не е нужно да завира. Бъркате и нагрявате, докато захарта не се разтвори напълно. Прибавете канелата, след това меда, разбъркайте и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ESN DESIGNER ПРОТЕИНОВ БАР 60 г * 3
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ 150 мл
ФАРМОНА ТУТИ ФРУТИ МАСЛО ЗА ТЯЛО КАРАМЕЛ И КАНЕЛА 200 мл
БЕЙЛИС & ХАРДИНГ ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКТ ЗА БАНЯ ЗЛАТЕН БУДОАР
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ПОРТОКАЛ 300 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ WINTER GINGER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Полезно ли е прясното мляко за децата
- Кои са най-вредните напитки за вашето тяло
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Карамелизирана захар - рецепта
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
Коментари към Карамелено мляко