Задушени зеленчуци в гърне
Необходими продукти:
5 картофа
2 моркова
1 домат
150 грама гъби
1 чушка
100 грама тиквички
2 глави лук
1 стрък целина
50 грама сметана
25 грама доматено пюре
50 милилитра вода
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете на малки парчета картофите, морковите и чушката, целината - на ситно, лука - на кръгчета, гъбите и тиквичките - на парченца. Попарете домата, обелете го и го нарежете също на ситно. Изсипете всички зеленчуци в гърне, налейте 50 милилитра гореща вода, сол и подправки на вкус, сложете сметаната, доматеното пюре, разбъркайте и затворете съда.
Сложете ястието да се приготвя във фурната при 200 градуса за около 45 минути (или до готовност на зеленчуците).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ХИП ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 125 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 капсули * 60 DOCTOR NATURE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Френският терин - специален готварски съд и вкусно ястие
- Сом на фурна със зеленчуци
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Печени броколи в сметана с кашкавал
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Зеленчукова салата с булгур и ароматен чеснов сос
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Алкална диета
Коментари към Задушени зеленчуци в гърне