Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички
Необходими продукти:
2/3 чаена чаша ориз
1 консерва риба тон в масло
3-4 кисели краставички
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете ориза в подсолена вода до готовност. Когато се охлади, към него прибавете консервираната риба и нарязаните на кръгчета кисели краставички. Подправете на вкус и разбъркайте.
Ястието може да поднесете самостоятелно или като гарнитура.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ГРИЙН ФАРМАСИ ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ С МАСЛИНА И ОРИЗОВО МЛЯКО 500 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД АМПУЛИ ПРОТИВ БРЪЧКИ 1.3 мл * 7
ВИКТОРИЯ БЮТИ АНТИ-ЕЙДЖ КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 50 мл
БЕМА БИО ДНЕВЕН ЗАЩИТЕН КРЕМ SPF30 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Коледен венец
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Седемдневна оризова диета
- Как да се предпазите от синдрома на пържения ориз
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Ориз
Коментари към Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички