Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички

Необходими продукти:
2/3 чаена чаша ориз
1 консерва риба тон в масло
3-4 кисели краставички
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете ориза в подсолена вода до готовност. Когато се охлади, към него прибавете консервираната риба и нарязаните на кръгчета кисели краставички. Подправете на вкус и разбъркайте.
Ястието може да поднесете самостоятелно или като гарнитура.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ГРИЙН ФАРМАСИ КОПРИНЕН СЕРУМ ЗА СУХИ КРАИЩА 30 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД УПЛЪТНЯВАЩ ПЕРЛЕН СЕРУМ 30 мл
МИЛВА УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ОРИЗОВА ВОДА 200 мл
ЛЮКСЕОЛ ШАМПОАН ЗА ОБЕМ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Оризов чипс със сусамови и ленени семена
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
Коментари към Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички