Чипс от чедър, люта чушка и бекон
Необходими продукти:
- 4 тънки резена бекон
- 1 чаена чаша настърган пармезан
- 1/2 чаена чаша чедър, настърган
- 1 люта чушка Халапеньо, нарязана на филийки
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Изпържете бекона, без да добавяте допълнитена мазнина, докато стане златист и хрупкав. Нарежете го на ситно и го подсушете от мазнината.
Сложете 1 супена лъжица пармезан на малка купчинка в голяма тава за печене. Отгоре сложете малко чедър, внимателно притиснете сиренето, а отгоре поставете резен лютива чушка Халапеньо. Поръсете с бекон и подправете с черен пипер.
Повторете с останалите продукти.
Печете за 12 минути, докато краищата на чипса покафенеят.
Оставете напълно да се охлади кашкаваления чипс, преди да го поднесете.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Чипс от картофено пюре с подправки
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Сухари с чесън и пармезан
- Класически пържен картофен чипс
- Спагети с пармезан и яйца
- Лимонова сьомга с пармезан
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Салатен дресинг с аншоа, пармезан и чесън
- С какви плодове се съчетават различните видове сирена?
Коментари към Чипс от чедър, люта чушка и бекон