Шоколадов чипс с кокос

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши кокосов чипс
- 2 супени лъжици натурално какао на прах
- 2 супени лъжици лукума на прах
- 1/4 чаена чаша суров кокосов нектар (или друг течен подсладител)
- 1/4 ванилия на прах (или течна)
- 1/2 чаена лъжичка хималайска сол (или морска сол)
Начин на приготвяне:
Накиснете сушения кокосов чипс за 4 часа или за 1 нощ. Прецедете през фина мрежеста цедка или тензух и поставете в голяма купа. В средна купа смесете какаото, лукумата, ванилията и солта и разбъркайте до хомогенност. Добавете течния подсладител към сухите съставки и разбъркайте добре. Пресипете в купата с кокосовия чипс и омесете сместа с ръце, след което разпределете равномерно в тавичка и запечете във фурна на 300 градуса за 8-9 минути.
Може да използвате и дехидратор за 18-24 часа.
Да ви е сладко!
Източник:
rawrevive.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 100 мл
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ПЮР НУТРИШЪН ГУРМЕ ПРОТЕИНОВ БАР ДВОЕН ШОКОЛАД 70 г
НовВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
ЕНДОКА КОНОПЕНО МАСЛО С МЕНТА И ШОКОЛАД 300 мг CBD 3% капки 10 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Шоколадов кекс Нутела от две съставки
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Използвайте чипса като лесна подпалка за огън
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Домашен ликьор Бейлис
Коментари към Шоколадов чипс с кокос