Шоколадов чипс с кокос

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши кокосов чипс
- 2 супени лъжици натурално какао на прах
- 2 супени лъжици лукума на прах
- 1/4 чаена чаша суров кокосов нектар (или друг течен подсладител)
- 1/4 ванилия на прах (или течна)
- 1/2 чаена лъжичка хималайска сол (или морска сол)
Начин на приготвяне:
Накиснете сушения кокосов чипс за 4 часа или за 1 нощ. Прецедете през фина мрежеста цедка или тензух и поставете в голяма купа. В средна купа смесете какаото, лукумата, ванилията и солта и разбъркайте до хомогенност. Добавете течния подсладител към сухите съставки и разбъркайте добре. Пресипете в купата с кокосовия чипс и омесете сместа с ръце, след което разпределете равномерно в тавичка и запечете във фурна на 300 градуса за 8-9 минути.
Може да използвате и дехидратор за 18-24 часа.
Да ви е сладко!
Източник:
rawrevive.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
СИЙСТАРС ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ШОКОЛАД 200 мл
ESN FLAV'N TASTY ПОДСЛАДИТЕЛ прах 250 г
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 220 мл
АЛДА АРОМАТИЗАТОР ШОКОЛАД 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Бейлис Мока фрапе
- Бързи шоколадови бонбони с овесени ядки, мед и кашу
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Бананов кекс с шоколадови парченца
- Сладкиш с круши, лешници и шоколад
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Ограничаване на консумацията на шоколад
Коментари към Шоколадов чипс с кокос