Царевица на грил с бекон

Необходими продукти:
- 10 кочана царевица
- подправка Каджун
- сол и черен пипер на вкус
- 500 грама бекон на тънки резени
- 10 листа фолио с размери 12 на 8 сантиметра
Начин на приготвяне:
Загрейте скарата на максимална степен.
Овкусете кочаните царевица с подправката Каджун, сол и пипер и около всеки увийте по 2 резена бекон, като се опитате да покриете изцяло царевицата, ако е възможно.
Увийте в алуминиево фолио, като затворите краищата плътно.
Сложете върху скара и изпечете за 10 минути от всяка страна. След това, ако е възможно, намалете температурата и продължете да готвите още около 30 минути, до готовност.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ХЕРБАЛКАН УРОХЕРБ тинктура 50 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА КРАСИВО ТЯЛО * 20 БИЛКОКООП
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 G ЗЛАТИСТО СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Как да защитим дома си от мравките с помощта на царевично брашно?
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Руладини с бекон на фурна
- Царевица с масло, пармезан и чесън
Коментари към Царевица на грил с бекон