Царевица на грил с бекон
Необходими продукти:
- 10 кочана царевица
- подправка Каджун
- сол и черен пипер на вкус
- 500 грама бекон на тънки резени
- 10 листа фолио с размери 12 на 8 сантиметра
Начин на приготвяне:
Загрейте скарата на максимална степен.
Овкусете кочаните царевица с подправката Каджун, сол и пипер и около всеки увийте по 2 резена бекон, като се опитате да покриете изцяло царевицата, ако е възможно.
Увийте в алуминиево фолио, като затворите краищата плътно.
Сложете върху скара и изпечете за 10 минути от всяка страна. След това, ако е възможно, намалете температурата и продължете да готвите още около 30 минути, до готовност.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 А ТЪМНО ПЕПЕЛЯВО РУСО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
АРОМАНДИСЕ ЕРИТРИТОЛ (ОТ ЦАРЕВИЦА) 300 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Руладини с бекон на фурна
- Как да изберем и сварим вкусна царевица
- Как да приготвим хрупкав бекон в микровълнова
- Царевица, Кукуруз
- Мексиканска салата от царевица с фета и майонеза
- Шарен боб в гювеч с бекон и чесън
Коментари към Царевица на грил с бекон