Пържени яйца с тиква и зелен лук
Необходими продукти:
- 2 яйца
- 100 грама тиква
- 2 стръка зелен лук
- 10 грама масло
- подправки
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на плочки, които изпържете в маслото по около 3 минути от двете страни. След това чукнете двете яйца в тигана, подправете, поръсете с нарязания зелен лук и пържете до желаната готовност.
Добър апетит!
Източник:
povarenok.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Пълнени панирани яйца
- Яйца в доматен сос с моцарела и босилек
- Яйца на тиган с домати и манголд
- Бъркани яйца с прясно мляко
- Бъркани яйца с чушки и лук
- Бъркани яйца с пилешко филе и чушки
- Яйца на очи с лук и бекон
- Пържени яйца с кайма и домати
- Турска закуска менемен с яйца и млечен сос със сумак
Коментари към Пържени яйца с тиква и зелен лук