Пържени яйца с тиква и зелен лук

Необходими продукти:
- 2 яйца
- 100 грама тиква
- 2 стръка зелен лук
- 10 грама масло
- подправки
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на плочки, които изпържете в маслото по около 3 минути от двете страни. След това чукнете двете яйца в тигана, подправете, поръсете с нарязания зелен лук и пържете до желаната готовност.
Добър апетит!
Източник:
povarenok.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Бъркани яйца с пилешко филе и чушки
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Яйца с чоризо и фета
- Пържени яйца с кайма и домати
- Яйца на очи с кашкавал и копър
- Задушени яйца в легло от лук и домати
- Оригинални рецепти за яйца шакшука
- Бъркани яйца с пушена сьомга и сирене
- Перфектните бъркани яйца /рецепта със снимки/
Коментари към Пържени яйца с тиква и зелен лук