Пържени яйца с тиква и зелен лук
Необходими продукти:
- 2 яйца
- 100 грама тиква
- 2 стръка зелен лук
- 10 грама масло
- подправки
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на плочки, които изпържете в маслото по около 3 минути от двете страни. След това чукнете двете яйца в тигана, подправете, поръсете с нарязания зелен лук и пържете до желаната готовност.
Добър апетит!
Източник:
povarenok.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Оригинални рецепти за яйца шакшука
- Яйца в доматен сос на тиган
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Яйца с пармезан и моцарела
- Пържени яйца с кайма и домати
- Задушени яйца по гръцки
- Бъркани яйца със спанак и кашкавал
- Яйца на очи с лук и бекон
- Пържени яйца със сланина, лук и домати
- Яйца на очи с лук и червен пипер
Коментари към Пържени яйца с тиква и зелен лук