Пълнени чушки със сирене котидж, маслини и лук

Необходими продукти:
- 2 червени чушки
- 200 грама лук
- 200 грама сирене котидж
- 12 чери домати
- 12-16 маслини, почистени от костилките
- черен пипер, зехтин и магданоз
Начин на приготвяне:
Разрежете чушките по дължина и ги почистете от семената, като запазите дръжките им.
Нарежете лука на ситно и го смесете със сиренето котидж. Получената смес разпределете между чушките, отгоре подредете маслини и разполовени чери домати. Полейте с малко зехтин и подправете с черен пипер.
Печете за 30-40 минути на 190 градуса.
Поръсете с нарязан магданоз при сервиране.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
- Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко
- Пълнени чушки с шунка, гъби и моцарела
- Пълнени чушки с кълцано месо и гъби в сос
- Пълнени чушки халапеньо с бекон и сирена
- Пълнени чушки с кайма и ориз
- Панирани пълнени чушки с картофи, бекон и топено сирене
- Пълнени чушки с ориз и гъби в доматен сос
- Пълнени чушки с леща и зеленчуци
- Пълнени чушки с булгур, гъби и стафиди
Коментари към Пълнени чушки със сирене котидж, маслини и лук