Печени картофи в чеснов кашкавален сос

Необходими продукти:
- 125 грама кашкавал
- 25 грама заквасена сметана
- 4 супени лъжици магданоз
- 4 скилидки чесън
- 100 грама масло
Начин на приготвяне:
Сварете картофите, обелете ги и подредете в намазнена форма за печене.
Смесете маслото с настъргания кашкавал и сметаната, добавете нарязаните магданоз и чесън, разбъркайте.
Залейте картофите със соса и ги поставете във фурната на 220 градуса, докато с е зачервят приятно.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: patee.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Печени картофи с гъби, майонеза и кашкавал
- Картофена запеканка с кайма и грах
- Редена запеканка с картофи и доматен сос
- Картофена запеканка с яйца, кренвирши и кашкавал
- Картофена запеканка с лук, кашкавал и яйца
- Запеканка от картофено тесто с шунка и кашкавал
- Редена картофена запеканка с шунка
- Запеканка от картофено пюре с кайма, бекон и зеленчуци
- Картофена запеканка с мляко, кашкавал и чесън
- Запеканка от зелена леща и картофи с чесън и кашкавал
Коментари към Печени картофи в чеснов кашкавален сос