Печени картофи със сьомга и броколи
Необходими продукти:
- 400 грама сьомга
- 5-6 картофа
- 400 грама броколи
- соев сос
- лимонов сок
- подправки на вкус и по избор (може да използвате сушен копър например)
Начин на приготвяне:
Изпечете обелените картофи (ако искате да приготвите по-бързо, първо ги сварете до полуготовност и тогава запечете).
Сьомгата нарежете на произволни парчета, полейте ги с лимоновия сок и соевия сос, изпечете във фурната.
Броколите разделете сварете, изплакнете с ледена вода и подсушете.
Поднесете рибата, гарнирана със зеленчуците и поръсете с копър. Ако желаете, може да напръскате допълнително с лимонов сок.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: freyya.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Картофена запеканка с кайма и грах
- Картофена запеканка с лук и кашкавал
- Запеканка от картофено пюре с кайма, бекон и зеленчуци
- Печени картофи с гъби, майонеза и кашкавал
- Греховно вкусна запеканка от картофи и бекон
- Картофена запеканка с люта чушка и шунка
- Печени картофи с лук и швейцарско сирене
- Есенна запеканка от картофи с чушки, шунка и кашкавал
- Картофена запеканка с лук, бекон и сирене Чедър
- Лесна картофена запеканка с бекон и чедър
Коментари към Печени картофи със сьомга и броколи