Печени картофи със сьомга и броколи

Необходими продукти:
- 400 грама сьомга
- 5-6 картофа
- 400 грама броколи
- соев сос
- лимонов сок
- подправки на вкус и по избор (може да използвате сушен копър например)
Начин на приготвяне:
Изпечете обелените картофи (ако искате да приготвите по-бързо, първо ги сварете до полуготовност и тогава запечете).
Сьомгата нарежете на произволни парчета, полейте ги с лимоновия сок и соевия сос, изпечете във фурната.
Броколите разделете сварете, изплакнете с ледена вода и подсушете.
Поднесете рибата, гарнирана със зеленчуците и поръсете с копър. Ако желаете, може да напръскате допълнително с лимонов сок.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: freyya.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Картофена запеканка с яйца, кренвирши и кашкавал
- Запеканка с картофи и кашкавал на тиган
- Картофена запеканка с мляко, кашкавал и чесън
- Запеканка с картофи, кайма и домати
- Запечени картофи с мляко и кашкавал
- Запеканка от сладки картофи, боб и яйца
- Запеканка с картофи, мляко и кашкавал
- Редена картофена запеканка с шунка
- Картофена запеканка с гъби
- Запеканка с картофи със заквасена сметана
Коментари към Печени картофи със сьомга и броколи