Дип от печени чушки с крема сирене, орехи и мед
Необходими продукти:
- 2 супени лъжици крема сирене
- 2 скилидки чесън
- 1 чаена лъжица зехтин
- 1/2 чаена лъжица балсамов оцет
- 1/2 чаена лъжица мед
- 30 грама орехови ядки
- сол и сух босилек на вкус
- 2 печени обелени чушки
Начин на приготвяне:
Смелете орехите в блендер, към тях прибавете чесъна, чушките и разбийте. След това сложете крема сиренето и меда, овкусете с оцета, сол, босилек и черен пипер, налейте зехтина и включете уреда до получаване на хомогенен сос.
Преди да го поднесете, охладете за 30-40 минути.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: 1001eda.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Лютите чушки понижават високото кръвно налягане
- Рулца от печени чушки с извара и орехи
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Мариновани люти чушки с розмарин и чесън в зехтин
- Сладка червена чушка
Коментари към Дип от печени чушки с крема сирене, орехи и мед