Дип с моцарела и пармезан
Необходими продукти:
- 2 чаени чаши майонеза
- 1 чаена чаша заквасена сметана
- 1 чаена чаша настъргана моцарела
- 2 супени лъжици настърган пармезан
- 1 супена лъжица нарязан на ситно лук
- 1 чаена лъжица захар
- 1 щипка чесън на прах
- 1 щипка сол
- 1/2 чаена лъжица сушен риган
Начин на приготвяне:
В купа комбинирайте майонезата със заквасената сметана, настърганата моцарела и пармезана. Прибавете подправките и разбъркайте добре. Охладете под фолио за 2 часа, след което сервирайте с чипс, крекери, солети, зеленчуци (като краставица, чушки, моркови, целина) или печени картофи.
Източник:
thespruceeats.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Дип от патладжани със сусам и лимонов сок
- Дип с патладжан и тахан
- Дип с майонеза, крема сирене и люти чушки
- Доматено чътни - пикантен доматен дип
- Дип с карамелизиран лук, спанак и три вида сирене
- Бобен мексикански дип фрихолес
- Френски лучен дип
- Кашкавален дип с маслини и пеперони (пица дип)
- Здрави и красиви с Деси: Сурова спаначена компилация
- Здравословен веган дип с нахут
Коментари към Дип с моцарела и пармезан