Дип с моцарела и пармезан

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши майонеза
- 1 чаена чаша заквасена сметана
- 1 чаена чаша настъргана моцарела
- 2 супени лъжици настърган пармезан
- 1 супена лъжица нарязан на ситно лук
- 1 чаена лъжица захар
- 1 щипка чесън на прах
- 1 щипка сол
- 1/2 чаена лъжица сушен риган
Начин на приготвяне:
В купа комбинирайте майонезата със заквасената сметана, настърганата моцарела и пармезана. Прибавете подправките и разбъркайте добре. Охладете под фолио за 2 часа, след което сервирайте с чипс, крекери, солети, зеленчуци (като краставица, чушки, моркови, целина) или печени картофи.
Източник:
thespruceeats.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Френски лучен дип
- Пикантен спаначен дип
- Бобен мексикански дип фрихолес
- Дип с майонеза, крема сирене и люти чушки
- Дип с тахан и кисело мляко
- Дип от печени чушки с крема сирене, орехи и мед
- Дип от патладжан с домати и печен чесън
- Здравословен веган дип с нахут
- Здрави и красиви с Деси: Пролетен суров дип с тиквичка
- Здрави и красиви с Деси: Суров бадемов дип
Коментари към Дип с моцарела и пармезан