Бонбони с фъстъчено масло и овесени ядки
Необходими продукти:
- 3/4 чаени чаши фурми
- 1/2 чаена чаша овесени ядки
- 1/4 чаена чаша фъстъчено масло
- семена чия за гарниране
Начин на приготвяне:
Накиснете фурмите за 5-10 минути. Отцедете и ги сложете в блендер. Добавете овесените ядки и фъстъченото масло, смелете до гладка смес.
Оформете 12 топчета и ги подредете в тава. Охладете ги за 15 минути, след което поръсете с малко семенца чия.
Готовите бонбони може да съхранявате до една седмица в добре затворена стъклена кутия.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: eatingwell.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОТЕИНИ СИ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 1000 г
БАТЕРИ НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 500 гр.
АМИКС МР. ПОПЪРС ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 50 гр. * 18
ОСТРОВИТ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО ГЛАДКО 1000 г
АМИКС МР. ПОПЪРС ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 800 гр.
МАЙПРОТЕИН ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 1000 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Домашни шоколадови бонбони
- Фъстъчено масло – състав, ползи и вреди от консумацията му
- Твърди карамелени бонбони
- Как да направим полезни дъвки за децата в домашни условия?
- Бананови бонбони с шоколадова глазура
- Домашни теменужени бонбони
- Бонбони орео с шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Медени фъстъковки с тиквени и сусамови семена
- Домашни шоколадови бонбони с пълнеж от крема сирене и Бейлис
Коментари към Бонбони с фъстъчено масло и овесени ядки