Орехови бонбони с тахан и канела

Необходими продукти:
- 50 грама орехови ядки + малко за украса
- 30 грама стафиди
- 8 - 10 фурми без костилки
- 5 - 6 супени лъжици тахан
- 1 супена лъжица какао
- 1 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Нарежете ореховите ядки, фурмите и стафидите на ситно (или смелете с помощта на блендер). Към сместа прибавете тахана, какаото и канелата, разбъркайте хубаво.
Оформете топчета, като предварително навлажнявате ръцете си с вода.
Готовите бонбони оваляйте в натрошени орехи.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА СУСАМОВ ТАХАН ОТ 100% СМЛЯН ПЪЛНОЗЪРНЕСТ СУСАМ 250 гр.
БИОХЕРБА СЛЪНЧОГЛЕДОВ ТАХАН ОТ 100% ФИНО СМЛЯНО СЛЪНЧОГЛЕДОВО СЕМЕ 250 гр.
СУСАМОВ ТАХАН СУРОВ 550 г БАЛЧО
БИОХЕРБА БИО СЛЪНЧОГЛЕДОВ ТАХАН ОТ 100% ФИНО СМЛЯНО СЛЪНЧОГЛЕДОВО СЕМЕ 250 г
БИОХЕРБА БИО ОРЕХОВ ТАХАН ОТ 100% СМЛЕНИ ОРЕХОВИ ЯДКИ 250 г
БИОХЕРБА ТАХАН ОТ КАШУ ОТ 100% ФИНО СМЛЯНО КАШУ 250 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Подобрете холестерола и кръвното налягане с тахан
- Бонбони от сушени плодове
- Бонбони от нахут с орехи, мед и канела
- Млечни бонбони със сладолед и какао
- Кето бонбони с фъстъчено масло и черен шоколад
- Домашни шоколадови бонбони
- Бананови бонбони с канела и карамфил
- Бонбони от бял шоколад със сушени плодове и ядки
- Вегански шоколадови бонбони с плънка от сушени плодове и бадеми
- Повишете защитните сили в организма с бонбони от портокал и кокос
Коментари към Орехови бонбони с тахан и канела