Бонбони с фъстъчено масло и овесени ядки

Необходими продукти:
- 3/4 чаени чаши фурми
- 1/2 чаена чаша овесени ядки
- 1/4 чаена чаша фъстъчено масло
- семена чия за гарниране
Начин на приготвяне:
Накиснете фурмите за 5-10 минути. Отцедете и ги сложете в блендер. Добавете овесените ядки и фъстъченото масло, смелете до гладка смес.
Оформете 12 топчета и ги подредете в тава. Охладете ги за 15 минути, след което поръсете с малко семенца чия.
Готовите бонбони може да съхранявате до една седмица в добре затворена стъклена кутия.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: eatingwell.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СФД НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 1000 г
КФД НУТРИШЪН ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 1000 г
ПРОТЕИНИ СИ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 1000 г
ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 250 г ЗЕМЕЛА
МАЙПРОТЕИН ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 1000 г
ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО КРЪНЧИ 250 г ЗЕМЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Фъстъчено масло – състав, ползи и вреди от консумацията му
- Бонбони орео с шоколад
- Домашни шоколадови бонбони
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
- Домашни шоколадови бонбони с пълнеж от крема сирене и Бейлис
- Сладки таралежки
- Шоколадови бисквитки с фъстъчено масло без брашно
- Кокосови бонбони от кондензирано мляко с бадеми
- Медени фъстъковки с тиквени и сусамови семена
Коментари към Бонбони с фъстъчено масло и овесени ядки