Бадемови крекери с чесън

Необходими продукти:
- по 1/2 чаена чаша бадемово брашно, смляно ленено семе и вода
- 1/3 чаена чаша пармезан (настърган)
- 1 чаена лъжица чесън на прах
- 1/2 чаена лъжица смляна хималайска сол
Начин на приготвяне:
Най-напред затоплете фурната на 200 градуса, докато се подгрее пригответе крекерите.
Смесете бадемовото брашно, лененото семе, пармезана, водата чесъна и солта. Оставете за 3-5 минути водата да се абсорбира.
Сложете тестото върху лист хартия за печене, а отгоре покрийте с друг.
Разточете тестото или го разстелете с ръцете си.
Прехвърлете в тава и махнете горния лист. Нарежете в желаната форма и печете за 15 минути.
Когато са готови, извадете от тавата и оставете да се охладят на стайна температура за минимум 30 минути.
Разделете тестото на индивидуални крекери и поднесете.
за Framar.bg: Данна Панджарова
източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРГАНИА КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ШАФРАН 50 мл
МИЛВА ПОДХРАНВАЩА МАСКА ЗА КОСА С КОФЕИН 250 мл
КОКОСОЛИС БИО ОЛИО АЛОХА КОКОС 200 мл
БИОБАЛАНС СУПЕР АМПУЛА ЗА ЕНЗИМЕН ПИЛИНГ 2 мл * 10
ХИП BABY SANFT ДУШ ГЕЛ СЕНСИТИВ ЗА КОСА И ТЯЛО 400 мл
БИЛКА ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХOТ НОВ 200 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Бадем
- Крекери от пълнозърнесто брашно със слънчоглед, лен и сусам
- Карамелизирани ядки с кафява захар и канела
- Витамин В17 (амигдалин)
- Шоколадов сладкиш от бадемово брашно
- Крекери с кокосово и бадемово брашно
- Крекери от кори за баница със сусам и сирене
- Ползи и хранителен състав на бадемовото мляко
Коментари към Бадемови крекери с чесън