Яйчени гювечета с боб и сирене Чедър

Необходими продукти (за 1 порция):
- 1 супена лъжица пикантен доматен сос
- 1 супена лъжица пържен консервиран боб
- 1 яйце
- 1 супена лъжица настъргано сирене Чедър
- 1 супена лъжица ситно нарязан пресен кориандър
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Включете фурната да загрява при 190 градуса.
На дъното на гювече сложете половината от сос, върху него боба и покрийте останалото количество доматена подправка.
Направете вдлъбнатина в сместа и в нея чукнете яйцето, което поръсете с настърганото сирене Чедър.
Подправете с щипка черен пипер и щипка сол.
Изпечете ястието във фурната за 15 минути. Когато го извадите, поръсете с нарязания кориандър и веднага поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: onlyloves.org
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Броколи с лук и яйца на фурна
- Яйца със спанак и кисело мляко
- Печени пъдпъдъчи яйца в авокадо
- Яйца в спанак, прясно мляко и кашкавал на фурна
- Турска закуска менемен с яйца и млечен сос със сумак
- Печени яйца с картофи и гъби в сметана
- Бързо гювече в тиган
- Печени яйца в прошуто с кашкавал
- Яйца на фурна с шунка и пармезан
- Запеканка от моркови с яйца
Коментари към Яйчени гювечета с боб и сирене Чедър