Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Яйчени гювечета с боб и сирене Чедър

Яйчени гювечета с боб и сирене Чедър

Яйчени гювечета с боб и сирене Чедър - изображение

Необходими продукти (за 1 порция):

  • 1 супена лъжица пикантен доматен сос
  • 1 супена лъжица пържен консервиран боб
  • 1 яйце
  • 1 супена лъжица настъргано сирене Чедър
  • 1 супена лъжица ситно нарязан пресен кориандър
  • сол и черен пипер


Начин на приготвяне:

Включете фурната да загрява при 190 градуса.

На дъното на гювече сложете половината от сос, върху него боба и покрийте останалото количество доматена подправка.

Направете вдлъбнатина в сместа и в нея чукнете яйцето, което поръсете с настърганото сирене Чедър.

Подправете с щипка черен пипер и щипка сол.

Изпечете ястието във фурната за 15 минути. Когато го извадите, поръсете с нарязания кориандър и веднага поднесете.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: onlyloves.org

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияХрани и ястияРецептиЗдравни съветиХранене при...ЛюбопитноЛайфстайлАнкетиНовиниАлтернативна медицинаДиетиСнимки