Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Яйца с пармезан и моцарела

Яйца с пармезан и моцарела

Яйца с пармезан и моцарела - изображение

Необходими продукти:

  • 4 яйца
  • 100 грама моцарела
  • пармезан за поръсване (около 2 супени лъжици, предварително настърган)
  • 3 супени лъжици зехтин
  • сол, черен пипер


Начин на приготвяне:

Настържете едро моцарелата и изсипете в тиган с нагорещения зехтин. Щом сиренето се разтопи, в него чукнете яйцата и ги подправете. Нека се приготвят на средна температура в продължение на 4-5 минути, докато белтъците стегнат. Тогава поръсете с пармезана и поднесете горещи.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: bufet.net

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиХрани и ястияЛайфстайлНовиниЛюбопитноХранене при...АнкетиВидеоСнимкиДиетиАлт. медицина