Яйца с пармезан и моцарела

Необходими продукти:
- 4 яйца
- 100 грама моцарела
- пармезан за поръсване (около 2 супени лъжици, предварително настърган)
- 3 супени лъжици зехтин
- сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Настържете едро моцарелата и изсипете в тиган с нагорещения зехтин. Щом сиренето се разтопи, в него чукнете яйцата и ги подправете. Нека се приготвят на средна температура в продължение на 4-5 минути, докато белтъците стегнат. Тогава поръсете с пармезана и поднесете горещи.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: bufet.net
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Задушени яйца по гръцки
- Задушени яйца в легло от лук и домати
- Пържени яйца с кайма и домати
- Турска закуска менемен с яйца и млечен сос със сумак
- Бъркани яйца с прясно мляко
- Яйца с кашкавал, лук и домати в бекон на фурна
- Пържени яйца с лук
- Яйца на очи с лук и бекон
Коментари към Яйца с пармезан и моцарела