Яйца с бекон и пармезан
Необходими продукти:
4 яйца
2 домата
1 сладка червена чушка
50 грама бекон
пармезан на вкус
сол и други подправки по избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете бекона на парчета и го изпечете в тиган за около 5 минути, докато се разтопи мазнината му.
Когато това стане, прибавете в тигана нарязаните домати и чушка, а още 5 минути по-късно изсипете разбитите с предпочитаните подправки яйца.
Затворете съда с капак и оставете ястието да се приготвя в продължение на 5 минути. Щом свалите от огъня, поръсете с настърган пармезан.
Бързо лесно и невероятно вкусно!
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Пържени яйца с кайма и домати
- Оригинални рецепти за яйца шакшука
- Задушени яйца в легло от лук и домати
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Пълнени панирани яйца
- Яйца на очи с лук и бекон
- Бъркани яйца с чушки и лук
- Бъркани яйца с прясно мляко
- Рохки яйца на очи с хрупкава коричка
Коментари към Яйца с бекон и пармезан