Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Десерти Кейкове и торти Ябълки под сняг

Ябълки под сняг

от 17 дек 2012г.
Ябълки под сняг - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

За тестото

2 чаши брашно

4 жълтъка

1 пакетче масло

За едната плънка

5 ябълки (желателно е да са по-кисели)

2 с. л. канела

За другата плънка

4 белтъка

1 чаша захар

малко лимонов сок

Начин на приготвяне:

За да направите тестото, смесете маслото с жълтъците и брашното. Трябва да се получи еднородна гъста смес. Разделете на 2 части, 1/3 сложете във фризера. Останалите 2/3 разточете и поставете във формата за печене като по края тестото да обхваща и част от стените на съда.

Първата плънка направете по следния начин: обелете и почистете ябълките, настържете ги на едро ренде. Към тях прибавете канелата и разбъркайте. Получената плънка разстелете върху тестото.

Втората плънка се прави като разбиете белтъците с миксер до получаване на пяна. Прибавете захарта и няколко капки лимонов сок. Разбийте до получаване на еднородна, гъста и устойчива пяна. Сместа сложете върху тази с ябълките.

Извадете от фризера тестото, което сложихте преди известно време и го настържете на едро ренде върху разбитите белтъци. Печете в продължение на 25-30 минути на 200 градуса.

След като се изпече, оставете да изстине. Получава се изключително вкусен и красив десерт.

Още по темата:
  • Пълнени печени ябълки с извара и стафиди Пълнени печени ябълки с извара и стафиди
  • Как да направите перфектното суфле Как да направите перфектното суфле
  • Кокосови целувки Кокосови целувки
  • Двойни ванилови целувки с лешници Двойни ванилови целувки с лешници
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
5.60лв. / 2.86 €

НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г

СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
43.20лв. / 22.09 €

СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г

ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
71.38лв. / 36.50 €

ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г

ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ ЯБЪЛКИ И КРУШИ С ЙОГУРТ 190 г
2.20лв. / 1.12 €

ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ ЯБЪЛКИ И КРУШИ С ЙОГУРТ 190 г

ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ МЛЯКО С БАНАНИ И ОРИЗ 190 г
2.44лв. / 1.25 €

ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ МЛЯКО С БАНАНИ И ОРИЗ 190 г

ТРИМАРТ СОДА БИКАРБОНАТ прах 1000 г
7.50лв. / 3.83 €

ТРИМАРТ СОДА БИКАРБОНАТ прах 1000 г

Коментари към Ябълки под сняг

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Ябълки под сняг
    www.framar.bg 
    на 30 October 2025 в 19:40
    Коментирайте "Ябълки под сняг"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Десерти
  • Кейкове и торти
  • Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
  • Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
  • Печени ябълки с масло и канела
  • Бананов кекс с овесени ядки и орехи
  • Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
  • Разграждане на белтъци
  • Протеин (белтък) в кръвта
  • Ябълкова пита с кисело мляко
  • Как да си захванем ябълково дръвче от семка
  • Шоколадов кекс без яйца и мляко
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Как да различим вирусна от бактериална инфекция?Как да различим вирусна от бактериална инфекция?

Как да различим вирусна от бактериална инфекция?

от 30 окт 2025г.Прочети повече
Разработват ваксина срещу всички щамове на вируса, причиняващ птичи грипРазработват ваксина срещу всички щамове на вируса, причиняващ птичи грип

Разработват ваксина срещу всички щамове на вируса, причиняващ птичи грип

от 30 окт 2025г.Прочети повече
Експериментално лекарство помага при диабет и сърдечни нарушенияЕкспериментално лекарство помага при диабет и сърдечни нарушения

Експериментално лекарство помага при диабет и сърдечни нарушения

от 30 окт 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 9 дни, 4 часа и 49 мин.

Клиниката по дерматология на ВМА - безплатни консултации ноември 25 - атопичен дерматит

преди 9 дни, 11 часа и 38 мин.
Всички

АНКЕТА

Ще празнувате ли Хелоуин тази година?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПРОБИОТИК МАКСИМУС капсули * 10 DOCTOR NATURE

АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY

ВИТАМИН D3 капсули * 90 DOCTOR NATURE

ХЕРБАЛЛАБ УРОДОР сироп 125 мл

ОСТЕОСИЛИТ таблетки 1110 мг * 30

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ХАЛОПЕРИДОЛ таблетки 1.5 мг * 50

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 окт 2025г. в 16:06:09

ИЗОПРИНОЗИН прах за перорален разтвор 1000 мг * 24

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 окт 2025г. в 16:05:28

СТРЕЗАМ капсули 50 мг * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 окт 2025г. в 16:01:44

ХАЛОПЕРИДОЛ таблетки 1.5 мг * 50

Коментар на: Георги от 30 окт 2025г. в 15:58:46

ИЗОПРИНОЗИН прах за перорален разтвор 1000 мг * 24

Коментар на: Иванова от 30 окт 2025г. в 15:41:41
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival