Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Десерти Кейкове и торти Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара

Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара

от 02 сеп 2014г.
Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

100 грама горчив шоколад

120 грама масло

150 грама захар

4 яйца

150 грама брашно

1 чаена лъжица (равна) набухвател

300 грама мека извара

1 пакетче ванилова захар

300 грама замразени вишни

щипка сол

 

Необходими продукти:

Начупете шоколада на парчета, разтопете го заедно с маслото на водна баня. Разбийте с миксер 2 от яйцата и 50 грама от захарта, прибавете щипка сол и ваниловата захар.

За да направите крема, разбийте изварата с останалите 100 грама захар и другите 2 яйца (до кремообразно състояние).

Към яйцата и захарта, които разбихте по-рано, прибавете разтопения и охладен шоколад с маслото. Разбийте с миксер, добавете брашното и набухвателя. Следва да разбиете на най-ниската скорост или да разбъркате сместа с подходяща лъжица.

Подмажете форма (с диаметър 21 см) с масло и изсипете 1/3 от тестото, сложете половината от крема, след това половината от размразените вишни.

Повторете слоевете в същата последователност: тесто, крем, вишни и завършете с тесто.

Изпечете сладкиша в загрята до 180 градуса фурна в продължение на 40 - 50 минути. Изчакайте да се охлади във формата и тогава извадете и нарежете.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Шоколадови сладки с вишнев ликьор Шоколадови сладки с вишнев ликьор
  • Шоколадов десерт с пияни вишни Шоколадов десерт с пияни вишни
  • Шоколадова паста с извара и орехи Шоколадова паста с извара и орехи
  • Десерт от извара с банани и шоколад Десерт от извара с банани и шоколад
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
17.00лв. / 8.69 €

БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
7.95лв. / 4.06 €

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
7.95лв. / 4.06 €

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл

БИЛКОВ ЧАЙ МЪЖКИ НАСИПЕН 120 г БИОХЕРБА
6.00лв. / 3.07 €

БИЛКОВ ЧАЙ МЪЖКИ НАСИПЕН 120 г БИОХЕРБА

БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ 50 мл
11.54лв. / 5.90 €

БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ 50 мл

БИОХЕРБА НАСИПЕН БИЛКОВ ЧАЙ НА ЛАМБРЕВ ЗА БЪБРЕЦИ 120 г
5.30лв. / 2.71 €

БИОХЕРБА НАСИПЕН БИЛКОВ ЧАЙ НА ЛАМБРЕВ ЗА БЪБРЕЦИ 120 г

Коментари към Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара

От сайта (2)
Напиши коментар 2 коментара
  1. www.framar.bg отговаря
    www.framar.bg отговаря 
    на 15 June 2020 в 10:30

    Анелия

    Рецептата не е точна. Шололадовото тесто е много по-малко като количество от крема с извара, в следствие на което почти не остава шоколадова смес за най-отгоре.

    Здравейте! Благодарим Ви за сигнала! Рецептата е коригирана.

  2. Анелия 
    на 13 June 2020 в 15:00

    Рецептата не е точна. Шололадовото тесто е много по-малко като количество от крема с извара, в следствие на което почти не остава шоколадова смес за най-отгоре.

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Десерти
  • Кейкове и торти
  • Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
  • Сладкиш с мандарини и филирани бадеми
  • Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
  • Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
  • Портокалово реване с грис
  • Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
  • Брауни с орехи
  • Черният шоколад понижава кръвното налягане
  • Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
  • Усукана сладка питка с течен шоколад
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Специфичен протеин допринася за развитието на псориазисСпецифичен протеин допринася за развитието на псориазис

Специфичен протеин допринася за развитието на псориазис

от 18 дек 2025г.Прочети повече
Епидемия в Куба – расте броят на заразените с комбинация от няколко вирусаЕпидемия в Куба – расте броят на заразените с комбинация от няколко вируса

Епидемия в Куба – расте броят на заразените с комбинация от няколко вируса

от 18 дек 2025г.Прочети повече
Сърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕССърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕС

Сърдечносъдовите заболявания са водеща причина за смърт и инвалидност в ЕС

от 18 дек 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Да си поговорим честно за ПМС, хормоните и "онези дни"...

преди 8 дни, 1 час и 37 мин.

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 48 дни, 3 часа и 33 мин.
Всички

АНКЕТА

Ще гласувате ли на предсрочните парламентарни избори?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПРОТЕИНОВ БАР ПРОТЕИНОВ БАР АКТИВ БАНАН 60 г * 12 FITSPO

ОВЕСЕН БАР БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР ОРЕХ 70 г * 12 RICE UP!

МАРК АНТЪНИ ИНСТАНТЛИ ТИК+БИОТИН КРЕМ 140мл

МАРК АНТЪНИ ИНСТАНТЛИ ТИК+БИОТИН Б-М 250мл

ПРОТЕИНОВ БАР ПРОТЕИНОВ БАР АКТИВ КОКОС 60 г * 12 FITSPO

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ПРАЗОЗИН таблетки 2 мг * 50 СОФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 дек 2025г. в 14:30:52

Замразиха тумора в крачето на 4-годишно дете вместо операция

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 дек 2025г. в 12:05:08

ТАНТУМ ВЕРДЕ спрей 0.15% 30 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 дек 2025г. в 11:56:55

ЛАКТАЖИН капсули * 10 ЕКОФАРМ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 дек 2025г. в 11:55:20

НАУ ФУДС МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ таблетки 200 мг * 100

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 дек 2025г. в 11:54:33
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival