Шоколадово-маслен крем за торти и сладкиши

Необходими продукти:
120 грама несолено краве масло на стайна температура
1 малко яйце
150 грама пудра захар
15 грама какао
15 милилитра ледено студена вода
5 милилитра ванилов екстракт
Начин на приготвяне:
Разбийте маслото.
Добавете към него яйцето, разбийте много добре.
Постепенно изсипете пудрата захар, бъркайки старателно сместа с движения отдолу нагоре.
Разтворете какаото във водата, сложете ваниловата есенция и прибавете към крема.
Разбъркайте всичко добре и кремът е готов. Може да го използвате по предназначение.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
ESN FLAV'N TASTY ПОДСЛАДИТЕЛ прах 250 г
БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ТАХАН ОРЕХОВ 350 гр. ЗП ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
ЛИМОНОВ СЛАДКИШ С МАКАВО СЕМЕ - КРИСТИНА КАМПОС - ХЕРМЕС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Ето защо не трябва да режете тортата на триъгълници
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Десерт с чиа и прясно мляко
- Пет вида храни, съдържащи палмово масло, които трябва да избягваме
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Овесена торта без брашно, яйца и масло
Коментари към Шоколадово-маслен крем за торти и сладкиши